Η INTERAMERICAN διευρύνει την υποστήριξή της στους Γιατρούς του Κόσμου

Η INTERAMERICAN αξιοποιεί την υποδομή της στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας και ενισχύει περαιτέρω τους δεσμούς της με τους Γιατρούς του Κόσμου. Η εταιρεία ήδη παρέχει την οικονομική υποστήριξή της από τον περασμένο Μάιο και για διάρκεια ενός έτους στο Παιδιατρικό τμήμα του Ανοιχτού Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου με τη συνδρομή του EUREKO ACHMEA FOUNDATION, κοινωφελούς ιδρύματος των μετόχων της.


Διερευνώντας κάθε δυνατότητα συμπληρωματικής υποστήριξης του έργου των Γιατρών του Κόσμου, η INTERAMERICAN για το ίδιο χρονικό διάστημα της χορηγίας συμφώνησε με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση να παρέχει μέσω του πολυϊατρείου MEDIFIRST, που ανήκει στον Όμιλο INTERAMERICAN, τις εργαστηριακές εξετάσεις για ασθενείς άνω των 8 ετών.


Οι ασθενείς θα παραπέμπονται στο MEDIFIRST από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου και την οικονομική κάλυψη των εξετάσεων αναλαμβάνει η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής». Στον τομέα της φροντίδας της υγείας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει έως σήμερα αξιοσημείωτη δραστηριότητα. Η συνεργασία της εταιρείας με τους Γιατρούς του Κόσμου αφορά στα παιδιά μεταναστών, προσφύγων, τσιγγάνων Ρομά, απόρων και ανασφάλιστων Ελλήνων.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ