Η INTERAMERICAN φύλακας άγγελος της ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων στη Μελβούρνη

Αξιόλογη παρουσία είχε η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων, που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά στις αρχές του Δεκεμβρίου στη Μελβούρνη Αυστραλίας.

Η ελληνική συμμετοχή, που οργανώνει το περιοδικό «ΓΑΛΕΡΑ», πρέσβευσε για τη χώρα μας τον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή των ευπαθών κοινωνικά ατόμων έχοντας την υποστήριξη της INTERAMERICAN ως χορηγού της ασφαλιστικής κάλυψης ατυχημάτων, υγείας και ταξιδίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε αυτή τη μακρινή αποστολή.

Το τουρνουά ανέδειξε παγκοσμίως το μήνυμα κατά της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της ρατσιστικής περιθωριοποίησης, ζήτημα που είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε και χαρακτηρίζει έναν από τους βασικούς στόχους του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της INTERAMERICAN «Πράξεις Ζωής».

Στον αγωνιστικό τομέα, η ελληνική ομάδα είχε μια αξιοπρεπή παρουσία με έξι νίκες και ισάριθμες ήττες, που την έφεραν στην 30η θέση της κατάταξης, με μεγαλύτερη νίκη αυτή επί της Σουηδίας (14-1). Αξίζει να επισημανθεί η συμπαράσταση της ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης στην αποστολή μας. Το τουρνουά του 2009 θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Μιλάνο.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ