Η INTERAMERICAN χορηγός του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου HeartSongs για νευρομυϊκές παθήσεις

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και με δεδομένο το ενδιαφέρον της για τον τομέα υγείας, υποστηρίζει χορηγικά το 2ο Διεθνές Συνέδριο του διεπιστημονικού προγράμματος HeartSongs, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Μαρτίου 2009 στην Αθήνα.

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας, με έμφαση στην τρυφερή παιδική ηλικία, αποτελούν βασικό αντικείμενο πολλών κοινωνικών πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η INTERAMERICAN.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το σωματείο MDA Ελλάς σε συνεργασία με το Berman Institute of Bioethics του πανεπιστημίου John Hopkins (Η.Π.Α.). Αποτελεί μέρος του διετούς προγράμματος Heartsongs, το οποίο στόχο έχει τη δημιουργία ενός παγκόσμιας εμβέλειας δικτύου από ειδικούς επαγγελματίες, γονείς και πάσχοντα παιδιά, που μοιράζονται ένα κοινό όραμα ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των νευρομυϊκών ασθενειών.

Στο Συνέδριο θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και παρουσίαση των επιμέρους ενεργειών και αποτελεσμάτων που πραγματοποίησε η κάθε χώρα από τις συμμετέχουσες (Αυστραλία, Καναδάς, Αγγλία, Γαλλία, Ελλάδα, Σκανδιναβία και Η.Π.Α.) στο πρόγραμμα Heartsongs. Η γνώση που θα αντληθεί από τους συνέδρους θα είναι πολύτιμη για τη στήριξη των παιδιών με νευρομυϊκές παθήσεις και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Κοντά σε αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ως σύμβουλος-αρωγός η εταιρία GK Advertising. Η GK Advertising είναι μία εταιρεία που με κοινωνική ευαισθησία και με κύριο γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο της υγείας, διοργανώνοντας επιστημονικές ημερίδες – συζητήσεις που αφορούν σε βασικά ιατρικά θέματα, σε συνεργασία με πανεπιστήμια, νοσοκομεία και άλλα επιστημονικά κέντρα του τόπου μας.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ