Η INTERAMERICAN θυμάται και συνεχίζει την υποστήριξή της στους κατοίκους της Ηλείας

Τη σταθερότητα του ενδιαφέροντός της για την ανασυγκρότηση της ζωής στην περιοχή της Ηλείας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, αποδεικνύει με νέα πρωτοβουλία της η INTERAMERICAN.

Η εταιρεία, με τη διαχειριστική συνεργασία της μη κυβερνητικής οργάνωσης Oecumenica, προχώρησε στην τροφοδοσία των κτηνοτρόφων του πληγέντος χωριού Άγναντα Ηλείας με 8 τόνους ζωοτροφών, που διανεμήθηκαν στις 26 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι μετά τις πυρκαγιές, η INTERAMERICAN είχε αναπτύξει μια δέσμη δράσεων υπέρ των πυροπλήκτων στην περιοχή με πόρους του Eureko Achmea Foundation, φιλανθρωπικού ιδρύματος που στηρίζουν οι μέτοχοι της μητρικής εταιρείας της INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα, χρηματοδότησε ένα ευρύ πρόγραμμα τοπικής ιατροκοινωνικής παρέμβασης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διάρκειας ενός έτους που ολοκληρώθηκε το 2008, ένα έργο αποκατάστασης φθορών στο σχολείο Νέας Φιγαλείας και προστασίας από κατολισθήσεις στο σχολείο Λέπρεου και διανομή σχολικών ειδών στα σχολεία Ζαχάρως. Ακόμη, η INTERAMERICAN χορήγησε μια μεγάλη συναυλία της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» στον Πύργο, η οποία απέφερε ένα σημαντικό ποσόν για την υποστήριξη των περιοχών που επλήγησαν.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ