Ασφαλιστική ομπρέλα της INTERAMERICAN για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και της συνεργασίας της με οργανισμούς κοινωνικού έργου, στηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντας τη συνδρομή της και με ασφαλιστικές καλύψεις.

Έτσι, η εταιρεία παρέχει την ασφάλιση του νέου κινητού πολυϊατρείου για τα παιδιά «Ιπποκράτης», που εγκαινιάστηκε προ ημερών από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δ. Αβραμόπουλο και μετά από μακροχρόνιες και κοπιώδεις προσπάθειες του «Χαμόγελου του Παιδιού». Το πολυϊατρείο στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά, τα οποία λόγω κοινωνικών, οικονομικών και άλλων δυσκολιών δεν έχουν την κατάλληλη παρακολούθηση και ιατρική φροντίδα.

Ήδη, με την ασφάλιση του «Ιπποκράτη», τα παντός τύπου ασφαλισμένα με χορηγό ασφάλισης την INTERAMERICAN οχήματα του Οργανισμού έχουν φθάσει τα 49. Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει την ασφάλιση και σε εκδηλώσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπως το ανοιξιάτικο bazaar που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο metro της πλατείας Συντάγματος.

Σημειώνεται ότι βασικό χαρακτηριστικό στην πολιτική κοινωνικής υπευθυνότητας της INTERAMERICAN είναι η συνάφεια των πρωτοβουλιών της με τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης των υποδομών, της τεχνογνωσίας και της εμπλοκής των εργαζομένων σε κοινωνικού χαρακτήρα δράσεις της εταιρείας.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ