Η INTERAMERICAN στο περιβαλλοντικό – πολιτιστικό φεστιβάλ Κερκίνης

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της για το περιβάλλον εκδήλωσε η INTERAMERICAN, συμμετέχοντας στο περιβαλλοντικό και πολιτιστικό φεστιβάλ της Κερκίνης «Η Λίμνη μας Ενώνει», που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουνίου με ιδιαίτερη επιτυχία.

Πέρα από τη χορηγική υποστήριξη, η εταιρεία έλαβε μέρος στις δράσεις που αναπτύχθηκαν στη λίμνη, με διοικητικά στελέχη της Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Οι άνθρωποι της εταιρείας συμμετείχαν στον καθαρισμό και σε δενδροφύτευσεις στην παρόχθια έκταση.

Οι εκδηλώσεις για την Κερκίνη εντάσσονται στην ετήσια «Γιορτή για το Περιβάλλον», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δημοσιογραφικός όμιλος «Δίκτυο» Σερρών.

Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» για το Περιβάλλον, αναλαμβάνει ποικίλες πράσινες πρωτοβουλίες, προβαίνοντας σε ενέργειες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συλλογικής κινητοποίησης για τη μείωση της επιβάρυνσης του Περιβάλλοντος, την ανάπλαση, την ανακύκλωση υλών και την εξοικονόμηση μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η INTERAMERICAN αποτελεί μέλος του United Nations Environment Programme/Finance του ΟΗΕ, έχοντας αναλάβει δεσμεύσεις υπεύθυνης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, αλλά και του Global Compact του ΟΗΕ, ευρύτερης Διακήρυξης για την κοινωνική υπευθυνότητα, που στοιχειοθετεί ανάλογες δεσμεύσεις και για το Περιβάλλον.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ