Η INTERAMERICAN χορηγός ασφάλισης του «LifeRight»

Η INTERAMERICAN στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στηρίζει ως χορηγός ασφάλισης το Δίκτυο Παροχής Υπηρεσιών και Ενημέρωσης Ατόμων με Αναπηρίες «LifeRight».

Κατά την επίδοση του ασφαλιστηρίου από τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας INTERAMERICAN, ο κ. Χρήστος Οικονόμου, Υπεύθυνος Ομάδας του «LifeRight» δήλωσε: «Οι άνθρωποι του LifeRight ευχαριστούμε την INTERAMERICAN για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας, που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά ουσιαστικό έργο μας».

Το «LifeRight» είναι οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που σκοπό έχει την καλύτερη ενημέρωση και κατ’ επέκταση εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑ), των συνοδών τους και των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να προσφέρουν σ’ αυτόν τον χώρο.

Παράλληλα με το «LifeRight», η INTERAMERICAN εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σταθερό υποστηρικτή του έργου πολλών Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, όπως οι «Γιατροί του Κόσμου», το «ΚΕ.Θ.Ε.Α.», «Ανοιχτή Αγκαλιά», «Παιδικά Χωριά SOS», κ.ά.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ