Η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», με χορηγό την ΙNTERAMERICAN, έπαιξε για την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Γεμάτη συναίσθημα ήταν η μουσική βραδιά που οργάνωσε η «Ανοιχτή Αγκαλιά» των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής με την αποκλειστική χορηγική υποστήριξη της INTERAMERICAN, στις 25 Σεπτεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο «Δαΐς» στο Μαρούσι.

Φίλοι της μη κυβερνητικής οργάνωσης, εργαζόμενοι και συνεργάτες της ασφαλιστικής εταιρείας συγκεντρώθηκαν για να ενισχύσουν μια αξιέπαινη, ασυνήθιστη ενέργεια του Κέντρου Ημέρας Κορωπίου για άτομα με ειδικές ανάγκες, που λειτουργεί η «Ανοιχτή Αγκαλιά». Συγκεκριμένα, τα παιδιά του Κέντρου επέλεξαν να αναλάβουν τα ίδια ρόλο ενεργού πολίτη και να διαθέσουν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία στους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου στην Βορειοανατολική Αττική.

Η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» πρόσφερε ένα εξαιρετικό ακρόαμα με επιλογές από τα «Λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας», με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, αλλά και επιλογές από λυρικά τραγούδια και κινηματογραφικά οργανικά του κορυφαίου συνθέτη και εμβληματικού για τον ελληνικό πολιτισμό Μίκη Θεοδωράκη. Ερμήνευσαν οι τραγουδιστές Καλλιόπη Βέττα και Αλέξανδρος Χατζής.

Η INTERAMERICAN ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Πράξεις Ζωής», συνδυάζοντας το ενδιαφέρον της για τη διατήρηση της πολύτιμης μουσικής παρακαταθήκης του Μίκη με τη σταθερή υποστήριξη που παρέχει στο έργο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ