Αναγνώριση πράσινης ασφαλιστικής καινοτομίας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), που συντονίζει για τρίτη φορά τη διοργάνωση στην Ελλάδα των Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακοίνωσε τις εταιρείες που προκρίθηκαν για βράβευση. H INTERAMERICAN περιλαμβάνεται μεταξύ αυτών των εταιρειών στην κατηγορία «Οικολογικό Προϊόν», με την προϊοντική γραμμή «Green Line».

Η INTERAMERICAN, μαζί με άλλες 8 ελληνικές επιχειρήσεις που προκρίθηκαν στις κατηγορίες Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Οικολογικού Προϊόντος και Καθαρής Τεχνολογίας, θα συμμετάσχουν στα φετινά European Business Awards for the Environment.

Δενδροφύτευση στα Καλύβια Αττικής
Σε συνέχεια των παρεμβάσεων για την ανάπλαση του φυσικού περιβάλλοντος που επιχειρεί η INTERAMERICAN, εργαζόμενοι στην εταιρεία πραγματοποίησαν την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου εξόρμηση δενδροφύτευσης στο Πάνειο όρος στα Καλύβια Αττικής. Η δενδροφύτευση οργανώθηκε με τη συνεργασία της οργάνωσης «Ελλάδα Καθαρή», η οποία θα έχει φροντίδα της ανάπτυξης των 500 δενδρυλλίων που φυτεύθηκαν για την επόμενη διετία, μαζί με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και τον Δήμο Καλυβίων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της INTERAMERICAN, όπως και ανάλογη που προηγήθηκε πριν τρεις μήνες στην Καλλιτεχνούπολη Πεντέλης, εκφράζει την έμπρακτη περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και κινητοποιεί σε σύμπραξη με τους εργαζόμενους της εταιρείας και εθελοντές από τα προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), δίνοντας ευρύτερη κοινωνική διάσταση στη δράση. Στη δενδροφύτευση του Πανείου όρους συμμετείχαν άτομα από τα προγράμματα «Εξάντας» και «Νόστος» του ΚΕΘΕΑ, καθώς και δημότες των Καλυβίων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της INTERAMERICAN και του Δήμου.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ