Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Members-to-Members του Ομίλου INTERAMERICAN προς τα μέλη της EuroCharity

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010, στις 18:00, η πρώτη εκδήλωση Members-to-Members (Μ2Μ) της περιόδου 2010-2011. Η INTERAMERICAN φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της, τα μέλη της EuroCharity και παρουσίασε την εταιρική ταυτότητα, σχηματικά τις δραστηριότητες του Ομίλου και ειδικότερα τις Ομαδικές Ασφαλίσεις και τα πράσινα προϊόντα, με τα οποία η Εταιρεία καινοτομεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου κ. Γιάννης Ρούντος, ενώ χαιρετισμό προς τους παραβρισκόμενους απηύθυναν ο Πρόεδρος της EuroCharity κ. Peter Michel Heilmann και ο Διευθύνων Εταίρος κ. Μιχάλης Σπανός.

Ειδικότερα, ο κ. Γιάννης Καντώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της INTERAMERICAN, παρουσίασε στα μέλη της EuroCharity μία σύντομη ιστορική αναδρομή του Ομίλου, φτάνοντας μέχρι τη σημερινή θέση της INTERAMERICAN στην ελληνική αγορά, τις αξίες και τους βασικούς λόγους που την καθιστούν έναν από τους ισχυρότερους πρωταγωνιστές του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου.

Ο κ. Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών και Corporate Business αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ομαδικά προγράμματα ασφαλίσεων και στα οφέλη που προκύπτουν από αυτά τόσο για τον εργαζόμενο, όσο και για τον εργοδότη.

Τέλος, ο κ. Κώστας Τσολακίδης, Υποδιευθυντής Περιβαλλοντικών Ασφαλίσεων και Α.Π.Ε. του Ομίλου INTERAMERICAN, παρουσίασε τη νέα γραμμή προϊόντων GREEN LINE, η οποία έχει αποσπάσει το 1Ο Ελληνικό Βραβείο Οικολογικού Προϊόντος 2010 του πανευρωπαϊκού θεσμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «European Awards for the Environment», για την εξέχουσα συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία μικρή δεξίωση που παρέθεσε ο οικοδεσπότης της βραδιάς κ. Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και ΕΚΕ της INTERAMERICAN, προς τους εκπροσώπους των εταιρειών και οργανώσεων μελών της EuroCharity που παραβρέθηκαν στη συνάντηση Μ2Μ.

Βρείτε παρακάτω τις παρουσιάσεις των κ. Ομιλητών και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ