Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: «Συζητάμε για την αγορά ενέργειας και την ενεργειακή κρίση με απλά λόγια. Πώς μπορούν να προστατευθούν οι καταναλωτές;»

14 Απριλίου 2022 @ 16:00 - 18:00

Διαδικτυακή εκδήλωση «Συζητάμε για την αγορά ενέργειας και την ενεργειακή κρίση με απλά λόγια. Πώς μπορούν να προστατευθούν οι καταναλωτές;» που διοργανώνει το Ινστιτούτο INZEB με το Electra Energy, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Γραφείο Θεσσαλονίκης – Ελλάδα και την Ένωση Καταναλωτών – Η Ποιότητα Της Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Energy Democracy Dialogues.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποσαφηνίσει με απλούς όρους το πώς λειτουργεί η αγορά ενέργειας και στη συνέχεια να προτείνει λύσεις για την ενδυνάμωση, τη συμμετοχή και την ενεργειακή ανεξαρτησία των καταναλωτών.

Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καρδοματέας, ενεργειακός σύμβουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης του ΔΕΣΦΑ, η Παναγιώτα Καλαποθαράκου, πρόεδρος ΕΚΠΟΙΖΩ, η Βίκυ Τζέγκα, νομική σύμβουλος ΕΚΠΟΙΖΩ, η Κυριακή Μεταξά, υπεύθυνη προγραμμάτων στο Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας, ο Δημήτρης Κιτσικόπουλος από το Electra Energy Coop, η Alice Kοροβέση, γενική διευθύντρια ΙΝΖΕΒ, και ο Ignacio Navarro, από την Greenpeace Greece. Συντονίζει ο Γιάννης-Ορέστης Παπαδημητρίου, δημοσιογράφος Manifold.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

 

Ο σύνδεσμος εγγραφής είναι διαθέσιμος εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Απριλίου 2022
Ώρα:
16:00 - 18:00
Ιστότοπος:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmxRI2zn3yVR8JPPEKTy5hzMf8JaDhM9ZrJ_bJrxWmoLN9Ug/viewform