ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

Masters

Οι Masters του Global Sustain Club, είναι εταιρείες και οργανισμοί που έχουν αναγνωρίσει τη σημασία της Βιώσιμης Ανάπτυξης και την συμβολή των δράσεών τους στο περιβάλλον και την κοινωνία. Έχουν όραμα, διψούν για γνώση και αναζητούν λύσεις στα θέματα που αφορούν στον κλάδο τους και στην ορθή λειτουργία τους. Σκοπός είναι να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Global Sustain Club ώστε να γίνουν ηγέτες στην Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Elite

Οι Elite του Global Sustain Club, έχουν ήδη κατακτήσει ηγετική θέση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και επιθυμούν να λαμβάνουν μεγαλύτερο insight από αναλύσεις ανταγωνισμού και πλήθους κλαδικών μελετών, πρόσβαση και αποκλειστική χρήση του ESG Rating Tool – του πλέον κατάλληλου ψηφιακού εργαλείου με σκοπό την συλλογή, ανάλυση και αξιολόγηση της επίδοσής τους με κριτήρια ESG και χρήση δεικτών επίδοσης (KPIs), καθώς και αποκλειστική παρουσία σε “κλειστά” networking events, παρουσία Κυβερνητικών εκπροσώπων, με σκοπό την απευθείας και αφιλτράριστη ανταλλαγή πληροφορίας.

Κατηγορίες Μέλους

  • MASTERS Μέλος
  • ELITE Μέλος

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Oι ΜΚΟ απολαμβάνουν αυξημένα οφέλη αναφορικά με δελτία τύπου και ανακοινώσεις, εκπτώσεις σε ειδικά σεμινάρια και εκδηλώσεις, help desk, συμμετοχή σε e-brunches

Κατηγορίες Μέλους

  • NON-PROFITΜέλος

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ GLOBAL SUSTAIN

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ