Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Future of Work: Redefining Leadership for a better world of work

23 Μαρτίου 2023 @ 08:00 - 17:00

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται σε παγκόσμια κλίμακα, για την επόμενη ημέρα της εργασίας. 

 Διαθέσιμα εισιτήρια Early Bird -15% έως τις 24.02.23 

Η επικείμενη ύφεση, ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση είναι μόνο μερικές από τις επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν άμεση λήψη αποφάσεων από τις επιχειρήσεις, ενώ επηρεάζουν σημαντικά και τους εργαζόμενους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι γεωπολιτικές αλλαγές και το δημογραφικό παραμένουν στο επίκεντρο. Οι αλλαγές που έχει επιφέρει στον κόσμο της εργασίας η πρόσφατη πανδημική κρίση είναι δομικές και αυτές διαμορφώνουν, σε συνδυασμό με τις νέες προκλήσεις, την επόμενη ημέρα για την εργασία. Οι επενδύσεις στην τεχνολογία Web 3.0 και στην τεχνητή νοημοσύνη, θα αλλάξουν ριζικά τον χώρο εργασίας και ότι έως τώρα γνωρίζαμε μπαίνει σε μία νέα διάσταση. 

Υπό τις πιέσεις των επίκαιρων κρίσεων ηγεσία και εργαζόμενοι, καλούνται να προσαρμοστούν άμεσα, να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους και να μετατρέψουν τις νέες προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2023 *PHYSICAL* 

Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μάθετε Περισσότερα εδώ:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Μαρτίου 2023
Ώρα:
08:00 - 17:00