Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο | 11ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

17 Φεβρουαρίου 2023 @ 15:00 - 20:30

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του, διοργανώνει το 11o Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: “Σύγχρονα Αγροδιατροφικά Συστήματα στο Πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας: Ξεκλειδώνοντας το Μέλλον” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Η πανδημία, ο πόλεμος και ο πληθωρισμός κατέδειξαν την αλληλοσύνδεση και την ευάλωτη φύση των οικονομιών. Η διασφάλιση της επισιτιστικής επάρκειας και η θωράκιση της διατροφικής ασφάλειας της χώρας καθίστανται υψίστης σημασίας και είναι απαραίτητη η μετάβαση από το γραμμικό σε ένα κυκλικό μοντέλο, που θα μειώνει το οικολογικό αποτύπωμα και θα ενθαρρύνει την επαναχρησιμοποίηση δευτερογενών υλικών και αποβλήτων. Το Συνέδριο στοχεύει στην ανάδειξη κυκλικών πρακτικών στη γεωργία, προτάσσοντας νέες τεχνολογίες που υπόσχονται μεγαλύτερη παραγωγή με λιγότερους πόρους.

Στο Συνέδριο θα καταθέσουν τις απόψεις τους καταξιωμένοι εγχώριοι και διεθνείς ομιλητές και θα παρακολουθήσουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα, ερευνητές, φοιτητές, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ενημερωθείτε εδώ:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα:
15:00 - 20:30