Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΕΚ ΑμεΑ: Σας προσκαλεί στην τελική εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ ID GAMES

26 Μαΐου 2022 @ 10:30 - 14:30

Το πρόγραμμα “ID GAMES” επιδιώκει να συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με Νοητική Αναπηρία μέσω μιας καινοτόμου μεθοδολογίας σχεδιασμού εργαστηρίων συν-δημιουργίας παιχνιδιών.
Οι εταίροι του έργου δημιούργησαν α) έναν Μεθοδολογικό Οδηγό για την υλοποίηση Εργαστηρίων (Workshops) συν-δημιουργίας παιχνιδιών με την συμμετοχή ατόμων με νοητική αναπηρία και ατόμων χωρίς αναπηρία, β) εφάρμοσαν τις προτεινόμενες προσεγγίσεις και υλοποίησαν 3 Workshops από τα οποία προέκυψαν πρωτότυπες ιδέες παιχνιδιών για την ενίσχυση δεξιοτήτων ατόμων με νοητική αναπηρία, γ) σχεδίασαν και μορφοποίησαν 6 (έξι) Σοβαρά Παιχνίδια (serious games) για άτομα με νοητική αναπηρία και δ) δημιούργησαν υλικό επιμόρφωσης για την μεθοδολογία που ακολούθησαν.

 

Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία, την γνώση μας καθώς και τα νέα παιχνίδια του έργου. Στην εκδήλωση εκπρόσωποι φορέων κοινωνικής φροντίδας και της ακαδημαϊκής κοινότητας θα μοιραστούν καλές πρακτικές για την ανάπτυξη δεξιοτήτων των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του παιχνιδιού.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ID GAMES πατήστε εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Μαΐου 2022
Ώρα:
10:30 - 14:30