Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BOUSSIAS: Business Finance in Action Conference 2023

26 Σεπτεμβρίου 2023 @ 09:00 - 17:00

Η ετήσια συνάντηση των Οικονομικών Διευθυντών για την ανταλλαγή καλών πρακτικών

Το Business Finance in Action! είναι το μοναδικό συνέδριο Β2Β στην Ελλάδα, το οποίο φέρνει στο προσκήνιο τις πιο smart πρακτικές που εφαρμόζονται στο πεδίο της οικονομικής διοίκησης. Το lineup των ομιλητών απαρτίζεται από επιτυχημένους CFOs και στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων και Λογιστηρίων από δυναμικές εταιρείες που ηγούνται στους κλάδους τους.

Το 3ο Business Finance in Action! επιλέγει τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων και τις προσφέρει στο πρακτικότερο συνέδριο για την οικονομική διοίκηση με τη συμμετοχή 30+ ομιλητών και 150+ συνέδρων.

Στο συνέδριο του αναλύονται 30+ βέλτιστες πρακτικές Οικονομικών Διευθύνσεων και Λογιστηρίων που έδωσαν δημιουργικές λύσεις και βελτίωσαν διαδικασίες:

  • Σύγχρονες πρακτικές οικονομικής διοίκησης: business continuity, risk management, procurement, cost modeling, outsourcing κ.ά.,
  • Υλοποίηση έργων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομικής λειτουργίας (accounting automation, RPA, Business Intelligence, κεντρικοποιημένα λογιστήρια, shared services centers, cloud κ.λπ.),
  • Πρωτοβουλίες βελτίωσης κερδοφορίας και ρυθμού ανάπτυξης,
  • Πρακτικές αύξησης ρευστότητας και μείωσης κόστους,
  • Σχεδιασμός και εκτέλεση επιτυχημένων εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα:
09:00 - 17:00