Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΙΕΠ: Γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας | Πρόσκληση για τη Διαδικτυακή Συνέντευξη με τη Χριστίνα Φλαμπούρη

10 Μαρτίου 2022 @ 12:00 - 13:00

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιούμε τη διαδικτυακή εκδήλωση “Μια ιστορία ΈΜΠΝΕΥΣΗ για όλους” με καλεσμένη μας την κα Χριστίνα Φλαμπούρη, την πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε το ακατόρθωτο… τις 7 ψηλότερες βουνοκορφές του κόσμου!

 

Η Χριστίνα είναι η πρώτη Ελληνίδα που ανέβηκε στο Έβερεστ και η πρώτη που ολοκλήρωσε την ανάβαση στις 7 ψηλότερες κορυφές των ηπείρων του κόσμου.

 

Ως γυναίκα έμπνευση και θετικό πρότυπο ανθρώπου – γυναίκας.. αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να την καλωσορίσουμε στο Ινστιτούτο την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

 

Σημαντικό να πούμε ότι, η Χριστίνα τη χρονιά που κατάφερε να είναι η πρώτη Ελληνίδα που ανέβηκε στο Έβερεστ κέρδισε και το βραβείο του Επαγγελματία της Χρονιάς από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Με έμπνευση τα βουνά και το 7 Summits project, η Χριστίνα μοιράζεται το πάθος της, οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε ενέργειες που κινητοποιούν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους, όσο μεγάλα και να φαίνονται. Είναι Motivational Speaker σε corporate events, αθλητικούς συλλόγους και σχολεία και πρόσφατα έγραψε την ιστορία της σε παραμύθι (“Στις 7 κορυφές” από τις εκδόσεις Πατάκη).

 

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή τη συζήτηση και παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ ή όπως συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Στη συνέχεια θα λάβετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (Zoom link) στο email σας προκειμένου να συνδεθείτε.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαρτίου 2022
Ώρα:
12:00 - 13:00