Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο | GoΙnt Virtual Food Expo: Εικονική έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων

24 Φεβρουαρίου 2023 @ 08:00 - 28 Φεβρουαρίου 2023 @ 17:00

GoΙnt Virtual Food Expo: Εικονική έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων 24-28/2/2023

Εικονική έκθεση “GoΙnt Virtual Food Expo”, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2023, για την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων στη διεθνή αγορά, συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA).

 

Η GoInt Virtual Food Expo αποτελεί δράση του έργου GoInt, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, για να στηρίξει την εξωστρέφεια των εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα.

 

Οι εταιρίες, που θα δηλώσουν συμμετοχή στην εικονική έκθεση, θα έχουν την υποστήριξη ειδικών να διαμορφώσουν το εικονικό τους περίπτερο και να εξοικειωθούν με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία. Η εν λόγω δράση δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν χωρίς κανένα κόστος το εικονικό εταιρικό τους περίπτερο και να προσεγγίσουν τη διεθνή αγορά μέσα από την ανάπτυξη μιας καινοτόμου πλατφόρμας ΤΠΕ.

Η έκθεση θα ανοίξει τις «πύλες» της ψηφιακά μέσω ζωντανής σύνδεσης (live) στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα λειτουργήσει on demand.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis, όπου έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει και δήλωση συμμετοχής στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 από εταιρίες που εδρεύουν στις περιοχές Δράμας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ η δράση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Εταίροι του έργου είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA), οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν υποστηρίξει δράσεις για:

  • Τη δημιουργία πρωτοποριακών “Ομάδων Εργασίας Υποστήριξης Εξαγωγών” με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν προβλήματα και να βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα.
  • Την οργάνωση εργαστηρίων δεξιοτήτων και συμβουλευτικής προς τους επαγγελματίες.
  • Την οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στο Βιετνάμ και το Ισραήλ.
  • Τη συμμετοχή εκθετών στην έκθεση AgroMashov, στα Ιεροσόλυμα.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Φεβρουαρίου 2023 @ 08:00
Τέλος:
28 Φεβρουαρίου 2023 @ 17:00