Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: MBA International – Virtual Open Day Presentation Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, 18:30

3 Μαΐου 2023 @ 18:30 - 20:00

Το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιεί διαδικτυακή ανοιχτή παρουσίαση (Open Day Presentation) του Προγράμματος για έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 στις 03 Μαΐου 2023, στις 18.30.

Αν σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα της καριέρας σας στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στελέχη ή επιχειρηματίες, η παρουσίαση θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για:

  • το πώς ένα MBA θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας,
  • τους βασικούς πυλώνες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα,
  • τις προοπτικές διεθνούς δικτύωσης και καριέρας,
  • την εμπειρία παρακολούθησης ενός ΜΒΑ από αποφοίτους του Προγράμματος και τον Σύλλογο αποφοίτων
  • τη διαδικασία υποβολής αίτησης,

 

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή Eric Soderquist, την Υπεύθυνη του Γραφείου Καριέρας του MBA International, κα Ιωάννα Τρανού, ενώ τη δική τους εμπειρία από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα και την επίδρασή του στη μετέπειτα καριέρα τους θα αναπτύξουν απόφοιτοι του Προγράμματος. H παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Τετάρτη 03 Μαΐου 2023, στις 18.30 διαδικτυακά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παρουσίαση λάβετε το link μπορείτε να στείλετε email στο imba@aueb.gr

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή προσανατολισμό – MBA International είναι ένα διεθνές και καινοτόμο ΜΒΑ πρόγραμμα το οποίο προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το  2022 κατέκτησε το βραβείο MBA Startup of the Year 2022 και το 2013 το βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης Association of MBAs’ (ΑΜΒΑ).  Η πιστοποίηση από τον Association of MBAs (ΑΜΒΑ), την οποία κατέχει το Πρόγραμμα από το 2005, η διεθνής κατάταξή του ως το κορυφαίο MBA  στην Ελλάδα και ανάμεσα στα κορυφαία στην Ευρώπη και το ισχυρό δίκτυο των αποφοίτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενισχύουν σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και τη φήμη του Προγράμματος παγκοσμίως. Ενδεικτικά, για το έτος 2022, το Πρόγραμμα κατέλαβε την 7η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία MBA Part-Time και την 11η στην κατηγορία International Management in Western Europe στην κατάταξη Eduniversal Best Masters & MBAs ranking και την 33η θέση για προγράμματα πλήρους φοίτησης στην κατάταξη QS Global MBA Ranking. Η εξαιρετική σύνδεση του Προγράμματος με την αγορά εργασίας αποδεικνύεται από το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του τμήματος Πλήρους φοίτησης στην αγορά, το οποίο φτάνει στο 96% πριν την αποφοίτηση, ενώ παράλληλα το 69% των φοιτητών του τμήματος Μερικής φοίτησης εξελίχθηκε επαγγελματικά σε διάστημα ενός χρόνου από την αποφοίτηση.

Το MBA International προσφέρεται τόσο σε Πλήρους όσο και σε Μερικής φοίτησης και προσελκύει φοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες. Το Πρόγραμμα ξεκινάει κάθε Σεπτέμβριο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-24: 31 Μαΐου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2108203659 ή στο imba@aueb.gr.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Μαΐου 2023
Ώρα:
18:30 - 20:00