Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: BankTech 2018

14 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00

Ο ρόλος της καινοτομίας στο μετασχηματισμό των τραπεζών
Ένα διεθνές τραπεζικό συνέδριο στην Ελλάδα

To BankTech2018, το οποίο θα λάβει χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Athens Marriott διοργανώνουν το περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications  και  ο Όμιλος Εταιρειών Mellon με την συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από Τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το συνέδριο έχει στόχο όχι μόνο την ανάδειξη των κορυφαίων καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών, όπως Blockchain, AI, Biometrics, Risk-based Authentication, Insight Analytics, BigData, new Payments, Tech-driven Customer Engagement & Experience (CX), κ.α., με στόχο το Digital Transformation στο Banking, αλλά παράλληλα και την δυναμική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από διαφορετικές γεωγραφικές αγορές.   

Οι συμμετέχοντες στο BankTech2018, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Ομιλητές, οι οποίοι θα αναπτύξουν κρίσιμα θέματα συνεισφέροντας στην σφαιρική ανάδειξη του κεντρικού μηνύματος του συνεδρίου, το οποίο προδιαγράφει πως το Digital Transformation στο Banking να αποτελέσει το μέσο για να κεφαλαιοποιηθούν και επεκταθούν οι νέες υπηρεσίες και να επιτευχθεί η βέλτιστη προσέλκυση και διατήρηση πελατών σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό πεδίο. 

Ο Ralf Jacob, Head of Unit D3 of DG Financial Stability από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αναδείξει το θέμα «Fostering innovation through the new EU regulatory framework» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, Chair of Greek Committee for Digital Banking & General Manager of Retail Banking της Εθνικής Τράπεζας, θα αναλύσει τις διαστάσεις στην ομιλία της «The imperative of digital transformation for the banking sector: challenges & opportunities», ενώ Ο Martin Koderisch, Thought Leader, Manager, London Office, από την Edgar Dunn & Co, θα μας παραθέσει τις προσεγγίσεις στο θέμα: «PSD2: SCA and the future of authentication». Παράλληλα θα λάβουν χώρα ουσιαστικές και πρωτοπόρες παρουσιάσεις εστιασμένες σε ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και προϊόντων από τα στελέχη των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και Partners του Ομίλου Mellon: Fiserv, Ingenico, Gemalto, Genesys, NEC Enterprise Solutions, Strands και Unblu. 

Παράλληλα, η LG συνεργάτης επίσης του Ομίλου Εταιρειών Mellon, θα είναι ο Digital Signage Partner του συνεδρίου. Στην τελευταία ενότητα του BankTech2018, ο Michael Hoffmann, Senior Manager της Danske Bank, θα μοιραστεί την εμπειρία στην ομιλία του: «A brief insight in the Nordic digital payment transformation» δίνοντας στοιχεία για την πρόοδο στον τομέα του μετασχηματισμού των Σκανδιναβικών Τραπεζών και της ανάπτυξης ενιαίων διατραπεζικών και διακρατικών υπηρεσιών πληρωμών δίνοντας το έναυσμα ώστε το συνέδριο να κλείσει με το Πάνελ πάνω στο επίκαιρο θέμα “How Artificial Intelligence is transforming the banking sector” το οποίο συντονίζει ο Δρ Δημήτρης Βλήτας, Visiting Prof., University of Toronto, στο οποίο τις προσεγγίσεις, διαφορετικές διαστάσεις και προκλήσεις για ανάπτυξη και υιοθέτηση αντίστοιχων συστημάτων θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Δ. Χαραλαμπίδης, Executive General Manager της Alpha Bank, Κ. Χλουβεράκης, Group Chief Digital Officer της Eurobank, Ν. Χριστοδούλου, General Manager, Group COO, Member of the Executive Committee της Εθνικής Τράπεζας, Σ. Συρμακέζης, Chief Retail, Digital & Technology Officer της Praxia Bank.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
00:00