Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Best in Pharmacy Awards 2019

15 Ιουλίου 2019 @ 00:00

Ποιες  είναι οι βέλτιστες πρακτικές και οι καινοτόμες δράσεις των προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο;

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 θα βραβευτούν οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου. 

Τους άριστους της αγοράς διαμόρφωσαν με την αξιολόγησή τους 32 ειδικοί του φαρμακευτικού μάρκετινγκ και διακεκριμένοι επαγγελματίες του κλάδου. Οι κριτές ψήφισαν μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εξασφάλισε απόλυτα το αδιάβλητο της διαδικασίας. 

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπερή τελετή στις 20.30  στο Κτήμα Αριάδνη Χαλκίδος 90, Αχαρνές με την παρουσία στελεχών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμακείου, φαρμακοποιών που εκπροσωπούν τα πιο δυναμικά ελληνικά φαρμακεία, εκπροσώπων θεσμικών φορέων, καταξιωμένων ακαδημαϊκών και έγκριτων δημοσιογράφων. 

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Best in pharmacy Awards 2019 θα βραβευθούν οι καλύτεροι στις κατηγορίες Marketing, καινοτομίας, συσκευασίας, ομάδας πωλήσεων, εκπαίδευσης, πράσινης επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ενδεικτικά ορισμένες κατηγορίες βράβευσης: 
  • Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου.
  • Κορυφαίο επαναλανσάρισμα προϊόντος φαρμακείου. 
  • Καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ προϊόντος φαρμακείου στα κοινωνικά δίκτυα / σε ψηφιακά μέσα & σε κινητά. 
  • Το πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου. 
  • Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου.
  • Καλύτερη εκπαίδευση φαρμακοποιών σε προϊόν φαρμακείου. 
  • Καλύτερη green & eco friendly εταιρεία προϊόντων φαρμακείου.  
  • Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 
Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η ανακοίνωση των κορυφαίων βραβείων:  «Προϊόν φαρμακείου της Χρονιάς» & « Εταιρείας της Χρονιάς» 

Τα Best in Pharmacy Awards διοργανώνει o Φαρμακευτικός Κόσμος της Boussias Communications με υποστηρικτές  την EUROMED Medical Supplies, Care First NAOS, 3Μ,Όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε και χορηγός Goodie Bag ΕΨΙΛΟΝ Μπρατάνης.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στο  #bestinpharmacy.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Ιουλίου 2019
Ώρα:
00:00