Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Discover Deree Day: Ένας κόσμος γεμάτος εκπαιδευτικές δυνατότητες για τους νέους σπουδαστές!

31 Αυγούστου 2019 @ 00:00

Discover Deree Day: Ένας κόσμος γεμάτος εκπαιδευτικές δυνατότητες για τους νέους σπουδαστές!

Το Deree – The American College of Greece διοργανώνει την καθιερωμένη ενημερωτική του εκδήλωση το Σάββατο, 31 Αυγούστου, και μυεί τους υποψήφιους φοιτητές στα νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, το υψηλό επίπεδο σπουδών και τις ποικίλες εκπαιδευτικές του επιλογές.

Ποια είναι τα σύγχρονα επαγγέλματα με μέλλον; Πώς διαμορφώνεται ο κόσμος της εργασίας; Τι αντικείμενο σπουδών να επιλέξω; Πώς βοηθά η πρακτική άσκηση την επαγγελματική μου αποκατάσταση; Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις και λύσεις οι υποψήφιοι φοιτητές και οι γονείς τους στο Discover Deree Day, την καθιερωμένη ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Deree – The American College of Greece το Σάββατο, 31 Αυγούστου, στο campus του στην Αγία Παρασκευή. Στο Discover Deree Day μπορούν να εγγραφούν οι ενδιαφερόμενοι για το νέο φθινοπωρινό εξάμηνο που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου. 

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 15:00 και σκοπό έχει να συστήσει στους νέους και τους γονείς τους τα νέα αντικείμενα σπουδών σε Engineering (STEM), Biomedical Sciences, Διεθνείς Σχέσεις, Gaming Technology, Μουσικοθεατρικές Σπουδές κ.ά., που έρχονται να ενισχύσουν δυναμικά το ήδη πλούσιο ακαδημαϊκό του πρόγραμμα, αλλά και να τους μυήσει σε έναν κόσμο γεμάτο εκπαιδευτικές δυνατότητες!

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, την παράλληλη φοίτηση, τις υποτροφίες, το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τα προγράμματα ανταλλαγής με έγκριτα πανεπιστήμια του εξωτερικού, τις ποικίλες εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες και τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο! Ακόμη, θα ξεναγηθούν στο υπερσύγχρονο campus, θα συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους εγγραφών και σπουδαστές του Deree, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα:

•Βιολογία
•Περιβαλλοντικές Σπουδές
•Χρηματοοικονομικά
•Συστήματα Διαχείρισης Πληροφοριών
•Ψυχολογία
•Αθλητικό Management
•Μουσική

Ακόμη, θα ενημερωθούν για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών: 

Τα 28 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις που απαντούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. 

Όλα τα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).

Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών για τους φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Μέσω του προγράμματος, οι φοιτητές συνδυάζουν διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους στην αγορά εργασίας. Οι αριστούχοι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να ακολουθήσουν Παράλληλες Σπουδές στο Deree, διεκδικώντας τις υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.

Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας, με δίδακτρα Deree ή/και υποτροφία. 

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το διεθνές περιβάλλον σπουδών, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.

Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 4,7 εκατ. ευρώ για το νέο ακαδημαϊκό έτος. 

Την υπερσύγχρονη αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών που προσφέρει στους φοιτητές κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αφού είναι μοναδική σε μέγεθος και τεχνολογία σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη ΝΑ Ευρώπη.

Για να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Αυγούστου 2019
Ώρα:
00:00