Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

10ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: Λύσεις για ένα καλύτερο αύριο»

7 Ιουνίου 2012 @ 00:00

10%ce%bf-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012
Ξενοδοχείο Ledra Marriott
Αθήνα

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 10ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:  Λύσεις για ένα καλύτερο αύριο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott. Το συνέδριο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και στην ενθάρρυνση περισσότερων εταιρειών που εδρεύουν στην Ελλάδα να υιοθετήσουν τις πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ένα βασικό δίλημμα που αντιμετωπίζουν πολλές εταιρείες σήμερα είναι αυτό της ισορροπίας μεταξύ της επιβίωσης τους και των υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών. Με επίκεντρο την υπεύθυνη ηγεσία, το συνέδριο θα επιδιώξει να διερευνήσει πώς είναι δυνατόν οι εταιρείες να αγκαλιάσουν βασικές κοινωνικές ανησυχίες, ενώ ταυτόχρονα να παράγουν ισχυρούς ισολογισμούς. Η οικοδόμηση υγιών κοινοτήτων, η ενδυνάμωση των ανθρώπων, και η επιδίωξη βιώσιμων πρακτικών για το περιβάλλον μπορούν να ενισχύσουν τόσο τη δημοσιονομική θέση όσο και τον κοινωνικό ρόλο των εταιριών.

Σημαντικά θέματα που αναδύονται, όπως η κοινωνική ένταξη, τα νέα αστικά τοπία και η αξία των οικοσυστημάτων απαιτούν νέα εργαλεία, νέες προοπτικές και νέες λύσεις. Ως αποτέλεσμα, οι πρακτικές της ΕΚΕ επαναπροσδιορίζονται. Με νέα μοντέλα μέτρησης, ταχύτερους μηχανισμούς αντίδρασης, και πιο ολοκληρωμένες προσεγγίσεις, τα προβλήματα αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά με ταυτόχρονη προσήλωση στις επιδιώξεις των επιχειρήσεων.
 
Οι σημερινές προκλήσεις δεν είναι εύκολες. Στην πραγματικότητα, είναι σύνθετες και δύσκολες.  ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:  Λύσεις για ένα καλύτερο αύριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσεγγίσει με εποικοδομητικό διάλογο τα θέματα και να ενημερώσει για τις πρακτικές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Αναλυτικότερα στοιχεία για τη θεματολογία, το πρόγραμμα καθώς και το έντυπο συμμετοχής του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

Το έντυπο αφού συμπληρωθεί, πρέπει να σταλεί στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Fax: 210 698 5686-7 ή a.boyatzis@amcham.gr). Για περαιτέρω πληροφορίες: Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, κ. Αγγελική Μπογιατζή, τηλ. 210 699 3559, ext. 21.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Ιουνίου 2012
Ώρα:
00:00