Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Ταξίδι στην Τεχνολογία για τα 65 χρόνια

13 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00 - 15 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00

Η Κωτσόβολος γιορτάζει τα 65 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της τεχνολογίας διοργανώνοντας ένα «Ταξίδι στην Τεχνολογία», ένα τεχνολογικό φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες, από τις 13 έως και τις 15 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το φεστιβάλ Τεχνολογίας θα είναι ανοιχτό και δωρεάν στο κοινό. 

Η διαδρομή από το παρελθόν προς το μέλλον ξεκινά με ένα «μουσείο» πολύ διαφορετικό απ’ όλα όσα έχει συναντήσει ένας επισκέπτης έως σήμερα. Μέσα από μία διαχρονική έκθεση που φιλοξενείται στο κτήριο Δ12 «Μηχανουργείο», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο επισκέπτης θα συναντήσει τις συσκευές που έχουν σημαδέψει την καθημερινότητα από το παρελθόν έως σήμερα και θα ζήσει για λίγο στο «Έξυπνο σπίτι του Internet of Things», ενώ θα γνωρίσει και όλες τις τάσεις για τις συσκευές του αύριο. 

Τα 65 χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης και εξειδίκευσης στα ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, δεν σταματούν εδώ. Έτσι, μέσα από μια σειρά ξεναγήσεων, ανοιχτών στο κοινό, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Τεχνολογία του Μέλλοντος», όπου θα μάθει για τις συσκευές που θα χρησιμοποιεί… στο μέλλον, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA), και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά έως και ένα χρόνο αργότερα! 

Παράλληλα, στο χώρο «Internet of Things» ο επισκέπτης θα δει τους «έξυπνους» χώρους της κουζίνας και του σαλονιού, γνωρίζοντας τις συνδεδεμένες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με το smartphone του όπου κι αν βρίσκεται. 

Πηγή: “businesstoday”

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00
Τέλος:
15 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00