Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

GEP: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με πιστοποίηση παγκόσμιας ισχύος από τον ERC

27 Ιουνίου 2023 @ 10:00 - 15:00

To σεμινάριο με μία ματιά

  • Κατάλληλο για όλους
  • Διεθνής πιστοποίηση ERC από τη GEP
  • E-learning για προετοιμασία 5 ώρες δια ζώσης hands-on στη GEP
  • Θα μάθετε ΚΑΡΠΑ, χρήση ΑΕΑθέση ανάνηψης και αντιμετώπιση πνιγμονής

Προθεσμία εγγραφών, έως 15 Ιουνίου 2023

 

Το σεμινάριο BLS – AED Provider αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για την εγκαθίδρυση και εμπέδωση της εταιρικής κουλτούρας πρώτων βοηθειών σε κάθε επιχείρηση. Η εκπαίδευση στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS) και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (AED) αποτελεί το πρώτο επίπεδο φροντίδας για ένα άτομο που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή, τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και στο σπίτι και χώρους στους οποίους κινούμαστε καθημερινά. Το  εν λόγω σεμινάριο παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση με πρακτικές και θεωρητικές τοποθετήσεις και επικεντρώνεται στη διαδικασία μάθησης της υποστήριξης της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός συμβάντος καρδιακής ανακοπής, με χρήση απλών μεθόδων, μέχρι την άφιξη της εξειδικευμένης βοήθειας. Επιπλέον, παρέχεται εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής χορήγηση ηλεκτρικού ρεύματος στην απινίδωση. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και στις βασικές αρχές της ανάνηψης, με προσομοιώσεις σεναρίων σε περιπτώσεις συμβάντων σε χώρο εργασίας – και όχι μόνο – καθώς και στην αντιμετώπιση περιπτώσεων πνιγμού και λιποθυμικού επεισοδίου.

 

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε όλους τους εργαζόμενους, χωρίς να απαιτείται να έχουν συμμετάσχει σε εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στο παρελθόν. Οι εκπαιδευόμενοι μπορεί να είναι υγειονομικοί, δηλαδή ιατροί και νοσηλευτές, εργαζόμενοι που έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα περιστατικό πρώτων βοηθειών και συγκεκριμένα να παραβρεθούν σε μια εξω-νοσοκομειακή ανακοπή, όπως εργαζόμενοι σε θέσεις υψηλού κινδύνου και μέλη της ομάδας πρώτων βοηθειών.  Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όλους τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν και να πιστοποιηθούν στην ΚΑΡΠΑ και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια ανακοπή στο εργασιακό τους περιβάλλον ή στην ευρύτερη κοινότητά τους.

Ημερομηνία, ώρα και τόπος διεξαγωγής

  • Τρίτη 27 Ιουνίου, 10:00 – 15:00
  • Εγκαταστάσεις GEP, Σάμου 51, Μαρούσι

Προθεσμία εγγραφών, έως 15 Ιουνίου 2023

 

Αξιολόγηση και Πιστοποίηση

 

Οι πρακτικές δεξιότητες στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή αξιολογούνται συνεχώς σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την αξιολόγηση λαμβάνουν το πιστοποιητικό του BLS/AED Provider του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) και της GEP, με διεθνή αναγνώριση και ισχύ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Ιουνίου 2023
Ώρα:
10:00 - 15:00