Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023

27 Ιουνίου 2023 @ 08:00 - 30 Ιουνίου 2023 @ 17:00

Τις πύλες της θα ανοίξει στις 27 – 30 Ιουνίου 2023 στο Μόναχο η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Στο επίκεντρο αυτής της αποκλειστικά βιομηχανικής διεθνούς έκθεσης, πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι τομείς: τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, ρομποτική, βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, «πράσινοι αυτοματισμοί» καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες.

 

Στην automatica 2023 και σε έξι αίθουσες θα παρουσιαστούν καινοτομίες, που θα αφορούν από εξαρτήματα έως συστήματα αυτοματισμού και ρομποτικής και από υπηρεσίες έως εφαρμογές αυτών, για όλους τους τομείς παραγωγής, με στόχο μια αυτόνομη παραγωγή του μέλλοντος.

 

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την automatica θα πραγματοποιηθεί η LASER World of PHOTONICS, η Διεθνής Έκθεση για Εξαρτήματα, Συστήματα και Εφαρμογές Φωτονικής και η World of QUANTUM, στην οποία θα παρουσιαστεί ολόκληρο το φάσμα της κβαντικής τεχνολογίας και οι πιθανές εφαρμογές της σε τομείς, όπως οι υπολογιστές και η κρυπτογραφία, οι αισθήσεις και η φωτογραφία, η επικοινωνία και η ιατρική.

 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση automatica, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://automatica-munich.com/.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Ιουνίου 2023 @ 08:00
Τέλος:
30 Ιουνίου 2023 @ 17:00