Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

ΕΙΕΠ: -SAVE THE DATE- Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2024, 7-13 Οκτωβρίου

7 Οκτωβρίου @ 08:00 - 13 Οκτωβρίου @ 17:00

 

ΜΑΖΙ για την Εξυπηρέτηση!

 

⁓ Εκεί που οι καρδιές όλων χτυπάνε δυνατά ⁓

 

Από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) προσκαλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. Η γιορτή αυτή, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, είναι σημαντική για την επιχειρηματική κοινότητα και αποτελεί ορόσημο για την εσωτερική και εξωτερική ανάπτυξη των οργανισμών.

 

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι μια παγκόσμια γιορτή που τιμάται σε πάνω από 60 χώρες. Το 2017, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) έφερε αυτόν τον θεσμό στην Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου της εξυπηρέτησης πελατών και την επιβράβευση των εργαζομένων που συμβάλλουν καθημερινά σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Κάθε πρώτη πλήρη εβδομάδα του Οκτωβρίου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), παραμένοντας πιστό στο όραμά του, καλεί τις εταιρείες – μέλη του να συμμετάσχουν σε μια «γιορτή» για την αξία της εξυπηρέτησης. Αυτός ο εορτασμός ενδυναμώνει τις σχέσεις τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες τους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες εξυπηρέτησης.

 

«ΜΑΖΙ για την Εξυπηρέτηση! ⁓ Εκεί που οι καρδιές όλων χτυπάνε δυνατά ⁓» είναι το φετινό μήνυμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) προς τα μέλη του, υπογραμμίζοντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της γιορτής σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τις εταιρείες.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις φετινές δράσεις της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.csweek.gr και τα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).

 

Χορηγοί Επικοινωνίας 2024: DailyFax, HR Professional, MarketingWeek, Workforce, Global Sustain, Total Business, epixeiro.gr

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Ι.Ε.Π.)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Μαρία Καραδελή, Training Coordinator & P.R., Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, τ. 2106686370| e-mail: maria.karadeli@customerservice.gr

 

 

Λίγα λόγια για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών:

 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη πολυεθνικών, μεγάλων Ελληνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Σήμερα, 132 εταιρείες είναι μέλη του Ινστιτούτου. Κοινή πεποίθηση των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου ήταν η αναγνώριση της ανάγκης να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Ακόμη, στόχος του ΕΙΕΠ είναι  η δημιουργία ενός επιχειρηματικού πλαισίου που θα υποστηρίζει τις ατομικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα αναγνωρίζει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία. Το ΕΙΕΠ μέσω των μελών του, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα, απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Οκτωβρίου @ 08:00
Τέλος:
13 Οκτωβρίου @ 17:00