Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η COSMOTE καλεί το κοινό να προσφέρει χαρά αυτά τα Χριστούγεννα μέσω του Προγράμματος Αλληλεγγύης στην Οικογένεια

1 Δεκεμβρίου 2012 @ 00:00 - 2 Δεκεμβρίου 2012 @ 00:00

%ce%b7-cosmote-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%b1%cf%85
Τα πρώτα του Χριστούγεννα γιορτάζει το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια που δημιούργησε η COSMOTE σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α) και η COSMOTE καλεί το κοινό να συμμετάσχει σε μία ακόμη πρωτοβουλία για να γίνουν αυτές οι γιορτές πιο αισιόδοξες και όμορφες για τις 200 οικογένειες που στηρίζει το Πρόγραμμα.   

Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα της COSMOTΕ, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν στο στολισμό του κτιρίου που στεγάζει το Πρόγραμμα στην περιοχή Μακρυγιάννη, θα φτιάξουν υπέροχες κατασκευές και θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα πακέτα για όλες τις οικογένειες. Η φόρμα συμμετοχής στο εθελοντικό κάλεσμα βρίσκεται στη διεύθυνση: www.facebook.com/cosmote.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, επιπλέον των παραπάνω, η COSMOTE θα στηρίξει τις οικογένειες του Προγράμματος καλύπτοντας τις ανάγκες τους για θέρμανση για όλο το χειμώνα.

Με το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια έγινε πραγματικότητα η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι η δεύτερη επιθυμία που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ», μέσα από την οποία η COSMOTE δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο να γίνεται πραγματικότητα. Η πρώτη ιδέα που είχε ξεχωρίσει ήταν η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, στο πλαίσιο της οποίας η COSMOTE κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Δεκεμβρίου 2012 @ 00:00
Τέλος:
2 Δεκεμβρίου 2012 @ 00:00