Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ομιλία: ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE, μία πρωτοβουλία για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης

9 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης έχει την τιμή να προσκαλέσει τους φίλους και τα μέλη της στην ομιλία του Σπύρου Κοτομάτα

Ο Δρ. Σπύρος Κοτομάτας είναι βιολόγος και έχει διδακτορικό στην πληθυσμιακή οικολογία από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο. Έχει ασχοληθεί για περισσότερο από δύο δεκαετίες με την έρευνα και την προστασία θαλάσσιων θηλαστικών (ειδικότερα με τη Μεσογειακή φώκια), με τον σχεδιασμό και τη λειτουργία προστατευόμενων περιοχών στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, καθώς και τη διαχείριση έργων, ενώ έχει εμπλακεί στη διοίκηση περιβαλλοντικών ΜΚΟ.

Ξεκίνησε τη συνεργασία του με το WWF Ελλάς το 2013 αναλαμβάνοντας το συντονισμό του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE», ενώ συμμετέχει και σε άλλες δράσεις του θαλάσσιου προγράμματος της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE “Ολοκληρωμένη προστασία της Μεσογειακής Φώκιας στις Βόρειες Κυκλάδες» υποστηρίζεται και συγχρηματοδοτείται από τη χρηματοδοτική γραμμή LIFE Nature της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και από το Ίδρυμα του Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό (www.fpa2.com)


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Νοεμβρίου 2015
Ώρα:
00:00