Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Υμηττός-Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

14 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00

 

Υμηττός-Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αρχηγός: Μαριάνα Δεδάκη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Συνάντηση στο τέρμα της οδού Αιγαίου Πελάγους γωνία με Γραβιάς (βλέπε χάρτες με σχετικές οδηγίες) στις 10 π.μ. Μπορούμε να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας στη γύρω περιοχή ή στρίβοντας δεξιά από το τέρμα της Αιγαίου Πελάγους,  στον ελεύθερο χώρο.
  •  Όσες & όσοι δεν διαθέτουν δικό τους μέσο παρακαλούμε να το δηλώσουν ώστε να εξασφαλιστεί ο τρόπος μετακίνησής τους από το πάρκινγκ  του Σταθμού Μετρό Εθνική Άμυνα, έξοδος Υπουργείο Συγκοινωνιών (βλέπε συνημμένη φωτο εισόδου του πάρκινγκ  λίγα μέτρα βορειότερα από την έξοδο του Σταθμού στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων) στο σημείο συνάντησης.
  • Θα πεζοπορήσουμε σε δασωμένα μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Υμηττού σε κυκλική πορεία και θα καταλήξουμε στο σημείο εκκίνησής μας.
  • Στην πορεία μας θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννη Κυνηγού των Φιλοσόφων*.

Ω.Π. 2.30-3 χωρίς στάσεις, Β.Δ. Εύκολη πορεία.

Δηλώσεις συμμετοχής (παρακαλούμε αναφέρετε με ή χωρίς Ι.Χ.)από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στη Γραμματεία της ΕΕΠΦ (εσωτ. 101, 09.00-13.00). Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 40.

Για τη γραμματειακή υποστήριξη και για τους σκοπούς της ΕΕΠΦ οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν το ποσό των 5€ στο σημείο συνάντησης σε εθελοντές-μέλη.

Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

  • Η αρχηγός έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει το πρόγραμμα, ανάλογα με το χρόνο, τις καιρικές  συνθήκες ή άλλες δυσκολίες.
  • Οι συμμετέχοντες  δεν θα γίνουν δεκτοί χωρίς κατάλληλα μποτάκια πεζοπορίας, μπατόν, και νερό.

Θα μπούμε στον προαύλιο χώρο της Μονής για το κέρασμα. Στο Καθολικό δεν γίνονται   δεκτές γυναίκες που φορούν παντελόνι ή φούστα πάνω από το παντελόνι. Θα υπάρξει χώρος για αλλαγή για όσες θέλουν να έχουν μαζί τους φούστα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ.



Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Νοεμβρίου 2015
Ώρα:
00:00