Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

H Περιβαλλοντική έκθεση της HELMEPA «Ας αλλάξουμε συνήθειες… Όχι το κλίμα», στα Ψαρά

25 Μαΐου 2011 @ 00:00 - 26 Μαΐου 2011 @ 00:00

Η HELMEPA, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, συνεχίζει τη λειτουργία της κινητής περιβαλλοντικής της έκθεσης με θέμα: «Ας αλλάξουμε συνήθειες… Όχι το κλίμα», την οποία αφιέρωσε στη μνήμη της Μαρίας Π. Τσάκου.

Μετά την παραμονή της στη Χίο, η έκθεση θα φιλοξενηθεί 25 και 26 Μαΐου 2011 στο ιστορικό νησί των Ψαρών με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

Λειτουργώντας στο χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ψαρών, η έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στους 50 μαθητές και τους κατοίκους του νησιού να ενημερωθούν για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, για την οποία σήμερα πολύς λόγος γίνεται. Ακόμη, θα μπορέσουν να μάθουν πως επηρεάζεται η καθημερινή μας ζωή από το φαινόμενο αυτό και να πληροφορηθούν πως μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπισή του.

Η παρουσία της έκθεσης της HELMEPA στα Ψαρά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλα τα μέλη της, ναυτικούς και πλοιοκτήτες, γιατί η συμβολή του νησιού στον αγώνα της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και η θυσία των κατοίκων του είναι σημαντικό κομμάτι της ναυτικής μας ιστορίας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Μαΐου 2011 @ 00:00
Τέλος:
26 Μαΐου 2011 @ 00:00