Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δημόσια εκδήλωση για τη παρουσίαση στο κοινό των τελικών αρχιτεκτονικών σχεδίων για το «Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος»

29 Ιουνίου 2011 @ 00:00

%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9
Τη Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011, το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθει για τα τελικά σχέδια του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Τα σχέδια θα παρουσιάσει στο κοινό ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας του έργου, Renzo Piano.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος περιλαμβάνει την κατασκευή και τον εξοπλισμό των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και τη δημιουργία του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Είναι ένας πολυλειτουργικός χώρος τέχνης και παιδείας, η δημιουργία του οποίου θα εμπλουτίσει την καθημερινή ζωή των Ελλήνων και θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η κατασκευή του ΚΠΙΣΝ θα ολοκληρωθεί το 2015 και το έργο θα παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο και λειτουργία του, καθιστώντας το μία από τις μεγαλύτερες αποκλειστικές δωρεές αυτού του είδους που έχει ποτέ πραγματοποιήσει κοινωφελής οργανισμός παγκοσμίως.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 στις 19:15, στο χώρο κατασκευής του Κέντρου (Παλαιός Ιππόδρομος στο Δέλτα Φαλήρου).

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ επισκεφθείτε την ενότητα Δήλωση Συμμετοχής.

Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε αυτό το νέο προορισμό πολιτισμού, παιδείας και περιβάλλοντος. 

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένη τη πρόσκληση.




Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Ιουνίου 2011
Ώρα:
00:00