Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η ΕΔΡΑ ανάμεσα στους διοργανωτές της 10ης Ημερίδας Εθελοντισμού

17 Σεπτεμβρίου 2011 @ 00:00

10%ce%b7-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d
17 Σεπτεμβρίου 2011
Πεζόδρομος της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο

Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης και προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού.

Στην προσπάθειά μας για τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντισμού, και με βασικό λόγο την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση και πραγματοποίηση της 9ης Ημερίδας τον Ιούνιο του 2010 στο Θησείο, θα θέλαμε να σας καλέσουμε για μια νέα πραγματοποίηση αντίστοιχης εκδήλωσης.

Η 10η συνεχής ημερίδα θα λάβει χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2011 στον Πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο (έναντι του Ηλεκτρικού Σταθμού ΗΣΑΠ).

Σε κάθε ημερίδα πραγματοποιείται έκθεση δράσεων των συμμετεχόντων φορέων, ενημερωτικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια κ.ά. Η ποικιλία των δραστηριοτήτων, ο κατάλληλα επιλεγμένος χώρος, και η συμμετοχή των οργανώσεων με διάφορους σκοπούς -αλλά με κοινό στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού- φέρνει όσους μας επισκέπτονται σε άμεση επαφή μαζί μας, γνωρίζοντάς τους το έργο μας, τις ιδέες μας, την αγάπη για τον εθελοντισμό.

Όσοι φορείς θέλουν να συμμετέχουν και φέτος στην 10η Ημερίδα Εθελοντισμού θα πρέπει να αποστείλουν με fax ή E-mail συμπληρωμένη την φόρμα συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουνίου 2011.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή του οργανισμού σας στην ημερίδα εθελοντισμού, είμαστε στη διάθεσή σας.



Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα:
00:00