Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Οργανισμός Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στο όραμα και το έργο του Α. Τρίτση

6 Ιουλίου 2011 @ 00:00

Την Τετάρτη, 6 Ιουλίου του 2011, στις 7:00 μ.μ. οι πύλες του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» θα υποδεχτούν τους επισκέπτες σε μια γιορτή στη μνήμη του Α. Τρίτση παρουσιάζοντας το όραμα, το έργο και την προοπτική του.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Σηφουνάκης, ο Γενικός Γραμματέας ΤΠΕΚΑ Άρης Αλεξόπουλος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού του Πάρκου Τρίτση Σταύρος Μηλιώνης.

Θα γίνουν ομιλίες από τους Παναγή Κουτουφά, Δημοσιογράφο, Γ. Γ. Ιδρύματος Α. Τρίτση με θέμα «Η ζωή του Α.Τρίτση», Ηλία Μπεριάτο, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα «Η συμβολή του Α.Τρίτση στο Χωροταξικό και Πολεοδομικό Σχεδιασμό», Κυριάκο Ντινιακό, Τέως πρόεδρο ΟΡΣΑ με θέμα «Η συμβολή του Α.Τρίτση στην Ανάταξη του Φυσικού Περιβάλλοντος», Έφη Βαλιάντζα, Δρ. Μηχανικό Περιβάλλοντος, τέως Προϊσταμένη του ΠΕΡΠΑ (ΤΦΟΠ) με θέμα «Η συμβολή του Α.Τρίτση στην Προστασία του Περιβάλλοντος» και Τζούλια Τζώρτζη, Δρ. Αρχιτέκτονα Τοπίου, Διευθύντρια του Οργανισμού με θέμα «Το Πάρκο Τρίτση- Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μουσική παρουσίαση συνθέσεων των Μ.Θεοδωράκη και Μ.Χατζιδάκι, από την Π.Ν. Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και από μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Αναβρύτων.

Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτσης» θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για ξενάγηση στους χώρους του Πάρκου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση διατίθενται στον ιστοχώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»: www.parkotritsi.gr.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένο το πρόγραμμα.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Ιουλίου 2011
Ώρα:
00:00