Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πολυσυνέδριο Capital + Vision

23 Σεπτεμβρίου 2011 @ 00:00 - 25 Σεπτεμβρίου 2011 @ 00:00

%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-capital-vision
 23-25 Σεπτεμβρίου 2011
Hilton, Αθήνα

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, η εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr και η εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την οργάνωση του πολυσυνεδρίου Capital + Vision, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2011.

Το πολυσυνέδριο Capital + Vision επιχειρεί το πάντρεμα της επιχειρηματικότητας με το όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας και το πετυχαίνει με την κινητοποίηση που δημιουργεί η συμμετοχή δεκάδων φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), επιχειρήσεων και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Επιδιώκουμε το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών στις 23, 24 & 25 Σεπτεμβρίου να μετατραπεί σε «επιχειρηματικό» μελίσσι, όπου όλοι οι χώροι θα έχουν δοθεί σε φορείς και επιχειρήσεις προκειμένου να καλέσουν τους συνεργάτες, ή πελάτες τους σε εκδηλώσεις, ημερίδες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, πάντα γύρω από τα θέματα του χρήματος, των επενδύσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο.

Κύριος επικοινωνιακός στόχος είναι να ζυμωθούν οι επισκέπτες των διαφόρων φορέων, με αποτέλεσμα το κοινό του κάθε φορέα/επιχείρησης που συμμετέχει να γνωρίσει από κοντά και τους άλλους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, δηλαδή εσάς! Περισσότεροι από 10,000 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν στο Capital + Vision, το οποίο θα προβληθεί μέσω μιας στοχευόμενης διαφημιστικής καμπάνιας στον έντυπο τύπο, στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», στην πύλη Capital.gr και μέσω τηλεοπτικών spots.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις που θα οργανώσει ο κάθε φορέας/εταιρεία που θα συμμετέχει, οι οργανωτές του Capital + Vision προγραμματίζουν επίσης συνεδριακές εκδηλώσεις καθώς και επιχειρηματικά δείπνα με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των οργανωτών του Capital + Vision θα καλύψει καίρια θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία, την επικαιρότητα και την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας και αφορούν τις οικονομικές εξελίξεις, το δημόσιο χρέος, το τραπεζικό σύστημα, τη φορολογία των επιχειρήσεων αλλά και θέματα όπως η ενέργεια, το real estate, ο ορυκτός πλούτος και ο τουρισμός.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εταιρείες και για ΜΚΟ.

Επίσης συνημμένο παρακάτω μπορείτε να βρείτε το 
κατ’ αρχήν πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου.

Η EuroCharity είναι Χορηγός Επικοινωνίας του πολυσυνεδρίου Capital + Vision.

Ο κ. Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος της EuroCharity, θα είναι ομιλητής στη θεματική ενότητα: «Ενέργεια: Επενδυτικές Ευκαιρίες, Επιχειρηματικά Μοντέλα, Προβλήματα, Προοπτικές & Ανάπτυξη Νέων Τεχνολογιών».Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Σεπτεμβρίου 2011 @ 00:00
Τέλος:
25 Σεπτεμβρίου 2011 @ 00:00