Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

GIFTWORK® Essentials! Όταν η γνώση γίνεται πράξη

3 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00

giftwork-essentials-%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b7
 Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011, 8:00-17:30
Συνεδριακό Κέντρο ATExcelixi, Καστρί, Νέα Ερυθραία, Αθήνα

Ένα μοναδικό workshop από το Great Place to Work Institute

Φέτος το τρίτο συνέδριο του Great Place to Work® Institute Hellas με τίτλο GIFTWORK® Essentials θα διεξαχθεί με τη μορφή ενός μοναδικού Workshop που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε περιορισμένο αριθμό συνέδρων (150 maximum) για να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του διαδραστικού του χαρακτήρα.

Μάθετε πώς θα μεταμορφώσετε δραστικά την κουλτούρα του εργασιακού χώρου
Καθημερινά καθήκοντα, τα οποία αντιμετωπίζουμε συχνά ως υποχρεώσεις, μετατρέπονται σε ευκαιρίες για χτίσιμο εμπιστοσύνης μεταξύ διευθυντών και εργαζομένων. Η μεταμόρφωση μιας εταιρικής κουλτούρας δεν συμβαίνει στην τύχη. Αρχίζει από τη βάση, από την καθημερινή επικοινωνία και συνδιαλλαγή διευθυντών και υπαλλήλων.

Η προσέγγιση GIFTWORK® δεν απαιτεί απαραίτητα δραστικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τη δουλειά μας. Έχει να κάνει όμως με το να διανθίσουμε αυτό που πράττουμε κάθε μέρα με μια ανανεωμένη αίσθηση γενναιοδωρίας, ατομικού ενδιαφέροντος, ενστερνισμού και ενσωμάτωσης των άλλων.

Το πιο διαδραστικό συνέδριο – workshop
Το GIFTWORK® Essentials Workshop θα πραγματοποιηθεί με την ταυτόχρονη παρουσία 5 εισηγητών του Great Place to Work® Institute Hellas και θα διεξαχθεί σε ροτόντες των 6 ατόμων για να διευκολυνθεί ή επικοινωνία, συνεργασία και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες με την προσέλευσή τους θα παραλάβουν ειδικό εγχειρίδιο που θα τους συνοδεύσει όλη την ημέρα του Workshop και στο οποίο αναλύονται βήμα – βήμα όλες οι έννοιες και οι ενέργειες του GIFTWORK®.

Σε ποιους απευθύνεται
Tο GIFTWORK® Essentials, είναι σχεδιασμένο για CEOs και υψηλόβαθμα στελέχη του HR και έχει σαν στόχο να εμποτίσει τους συμμετέχοντες με τους μηχανισμούς και τα μυστικά της διάχυσης μιας εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης, καινοτομίας, συνεργασίας και παραγωγικότητας.

Βρείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του workshop.
Δηλώστε ΕΔΩ τη συμμετοχή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Χορηγίες: Μαρία Κοψιδά
  • Tηλ.: 210 697 1098
  • Ε-mail: mkopsida@greatplacetowork.gr
Συμμετοχές: Ειρήνη Φαφούτη
  • Τηλ.: 210 661 7777 (εσωτ. 229)
  • Fax: 210 6617 778
  • Ε-mail: ifafouti@boussias.com


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Νοεμβρίου 2011
Ώρα:
00:00