Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η EuroCharity στο TBLI Conference Europe 2011

10 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00 - 11 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00

%ce%b7-eurocharity-%cf%83%cf%84%ce%bf-tbli-conference-europe-2011
 10-11 Νοεμβρίου 2011
Ξενοδοχείο Grange St. Paul’s Hotel, Λονδίνο

Η EuroCharity συμμετέχει με ομιλία, διοργανώνει ειδικό workshop για τις βιώσιμες επενδύσεις στην Ελλάδα και θα παρουσιάσει το «EuroCharity Yearbook: The Future of Responsible Investing» στο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο υπεύθυνων επενδύσεων TBLI Conference Europe 2011, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2011. Η EuroCharity είναι media partner του συνεδρίου, στο οποίο αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 300 σύνεδροι. Το συνέδριο, πραγματοποιείται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Grange St. Paul’s Hotel και θα φιλοξενήσει επίσης τα βραβεία ESG Leaders Awards.

Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
Tην πρώτη ημέρα του συνεδρίου, o συνιδρυτής και Διευθύνων Εταίρος της EuroCharity κ. Μιχάλης Σπανός θα συμμετάσχει σε workshop με θέμα: «Social Entrepreneurs». Η παρουσίασή του με θέμα «Social Entrepreneurship and Impact Investing» θα εστιαστεί στη διασύνδεση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας με τις επενδύσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο, ενώ θα παρουσιάσει στο εξειδικευμένο κοινό, το μοντέλο κοινωνικής επιχειρηματικότητας που υιοθετεί η EuroCharity. Στο workshop συμμετέχουν επίσης η BiD Network (Ολλανδία), η Veolia Environment (Γαλλία) και η CONCERN Nepal (Νεπάλ).

Workshop για βιώσιμες επενδύσεις στην Ελλάδα
Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ο κ. Μιχάλης Σπανός θα συντονίσει workshop με θέμα: «How to rebuild the Greek economy in a sustainable way». Στο workshop συμμετέχουν η Διευθύντρια Επενδύσεων του Invest in Greece κα Δήμητρα Πραγαλού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Evolution A.E. κος Ιωάννης Παππάς και η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Μυτιληναίος κα Βίβιαν Μπουζάλη. Στόχος του workshop είναι η παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα, η ανάδειξη εφαρμογής καλών πρακτικών αειφορίας από ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές στον κλάδο της πράσινης οικονομίας, στοιχεία που αναμένεται να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Παρουσίαση EuroCharity Yearbook 2010: The Future of Responsible Investing
Στο πλαίσιο του συνεδρίου επίσης, η EuroCharity θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει σε θεσμικούς επενδυτές, διαχειριστές κεφαλαίων υπεύθυνων επενδύσεων, στελέχη οργανισμών αξιολόγησης αειφορίας και επενδυτικές τράπεζες, την τελευταία της διεθνή έκδοση EuroCharity Yearbook 2010: The Future of Responsible Investing.

Σχετικά με το συνέδριο TBLI Conference Europe 2011
Το συνέδριο Triple Bottom Line Investing (TBLI) Conference Europe 2011 πραγματοποιείται φέτος για 13η χρονιά και αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο υπεύθυνων επενδύσεων, προσελκύοντας κάθε χρόνο εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών, επενδυτών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για υπεύθυνες επενδύσεις (socially responsible investing, SRI). Στο συνέδριο συμμετέχουν και δεκάδες ιδιοκτήτες κεφαλαίων (asset owners), αποτελώντας έτσι μοναδική ευκαιρία γνώσης, επικοινωνίας, δικτύωσης, καθώς και προσέλκυσης αειφόρων επενδύσεων, οι οποίες βάσει των τελευταίων ερευνών ξεπερνούν τα 11 τρισ. δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tbliconference.com.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00
Τέλος:
11 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: