Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παιδικά Εργαστήρια & Πολιτιστικά Προγράμματα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011

20 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00 - 20 Δεκεμβρίου 2011 @ 00:00

  • ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ με δάσκαλο τον Νίκο Καναρέλη. Εργαστηριακά σεμινάρια εικαστικής δημιουργίας όπου τα παιδιά αντλούν τεχνοτροπίες από μακρινούς πολιτισμούς κάνοντας με τη φαντασία τους ένα ταξίδι στο χρόνο.

ΠΟΤΕ: Κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ στις 10:30 / ΠΟΥ: Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ», Φιλοκτήτου 85, Ίλιον / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα
ΠΟΤΕ: Κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ στις 13:30 / ΠΟΥ: Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΜΕΛΙΑ ΙΙ», Κωστή Παλαμά 120, Καματερό / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα

  • «Ο ΜΥΘΟΣ, Ο ΗΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ» Εργαστήρι μουσικοκινητικού αυτοσχεδιασμού και αναπαράστασης μύθων, με τη δασκάλα χορού Νίκη Λουλαδάκη.

ΠΟΤΕ: Κάθε Σάββατο στις 13:30 / ΠΟΥ:  Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ», Λεωφ. Ηλιουπόλεως 62, Υμηττός / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα και 30 λεπτά

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ που συνδυάσει κίνηση, ιστορίες και μουσική, με την Ανδρεάνα Σαπρίκη.

ΠΟΤΕ: Κάθε Παρασκευή στις 18.00 / ΠΟΥ: Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ», Φιλοκτήτου 85, Ίλιον / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα

  • ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ, δημιουργική εκμάθηση αρχαίων ελληνικών και πολιτισμού με τον Κων/νο Καμπρά.

ΠΟΤΕ: Κάθε Παρασκευή στις 18.30 / ΠΟΥ:  Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ», Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, Περιστέρι / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα

  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!», όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα περιβάλλοντος και φυτικής παραγωγής, μέσω βιωματικών εφαρμογών, παιχνιδιών και δράσεων στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης.

ΠΟΤΕ: Κάθε Κυριακή στις 12:00 / ΠΟΥ: Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντ. Τρίτση, Ίλιον / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες

  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ από ανακυκλώσιμα υλικά με την Εικονογράφο / Γραφίστρια Μαριάννα Μαρκάκη.

ΠΟΤΕ: Κάθε Παρασκευή στις 19:00 / ΠΟΥ: Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ», Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, Περιστέρι / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα

  • ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ: Βιωματικά παιχνίδια & Δράσεις Ευαισθητοποίησης με τη Χαρά Ευταξία.

ΠΟΤΕ: Κάθε Σάββατο στις 12:00 / ΠΟΥ:  Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ», Λεωφ. Ηλιουπόλεως 62, Υμηττός / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα

Λίγα λόγια για την ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «ΕΚΦΡΑΣΗ»…
Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ είναι μια πρωτότυπη πρόταση πολιτιστικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για παιδιά 5 έως 12 ετών. Δημιουργήθηκε το 2008 με στόχο την απελευθέρωση της έκφρασης μέσα από την επαφή των παιδιών με νέες και παραδοσιακές μορφές τέχνης, καθώς και την ευαισθητοποίηση απέναντι σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού και περιβάλλοντος.

Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» παρέχει εβδομαδιαία σεμινάρια για παιδιά από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα εκδρομές και αφιερώματα. Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» διοργανώνει κατά τη διάρκεια του έτους μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα για παιδιά, όπως εκθέσεις και φεστιβάλ ευαισθητοποίησης, προβάλλοντας σύγχρονα έργα από επαγγελματίες καλλιτέχνες αλλά και παιδιά μέσα από τα αποτελέσματα των εργαστηρίων κατά τη διάρκεια του έτους.

Το διάστημα που θα λειτουργεί η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» είναι:  από 20 Νοεμβρίου 2011 έως 20 Δεκεμβρίου 2011 -παύση για Χριστούγεννα- και από 10 Ιανουαρίου 2012 έως 30 Μαρτίου 2012 -παύση για Πάσχα- έως και Ιούλιο.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00
Τέλος:
20 Δεκεμβρίου 2011 @ 00:00