Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Μελία ΙΙ» στο Καματερό

30 Νοεμβρίου 2011 @ 00:00

O κοινωνικός μη κερδοσκοπικός φορέας «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων – ΕΔΡΑ» σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Μελία ΙΙ» που βρίσκεται στην οδό Κωστή Παλαμά 120, στο Καματερό, την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 στις 6:00 μ.μ.

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Μελία ΙΙ», το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή.

Στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο οι υπηρεσίες που παρέχονται όπως εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική παιδιού και οικογένειας, παρέχονται χωρίς οικονομική συμμετοχή των εξυπηρετούμενων μελών και των οικογενειών τους, μόνο με την κάλυψη των ασφαλιστικών τους ταμείων,  ΔΩΡΕΑΝ για τους άπορους και τους ανασφάλιστους.    

Θα ήταν μεγάλη χαρά να είστε μαζί μας!

     

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Νοεμβρίου 2011
Ώρα:
00:00