Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βραβεία «Μαζί για το Παιδί»

27 Μαρτίου 2012 @ 00:00

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αναδεικνύειτους πρωταγωνιστές
της καθημερινής ζωής

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012,6:00μ.μ.
Παλαιά Βουλή, Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Βραβεία «Μαζί για το Παιδί». Πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό που φιλοδοξεί να αναδείξει το έργο καθημερινών ανθρώπων που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το «Μαζί για το Παιδί» στρέφει τους προβολείς σε εθελοντές που έχουν προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο επιβραβεύοντας το ψυχικό τους σθένος και τη θετική τους στάση απέναντι στη ζωή. Βραβεύει αφανείς ήρωες της καθημερινότητας που ανατρέπουν τα κοινωνικά δεδομένα και προσφέρουν ανιδιοτελώς και διαχρονικά, σημαντικό έργο για τους συνανθρώπους τους, αποτελώντας παράδειγμα προς
μίμηση.

Τα Βραβεία «Μαζί για το Παιδί» χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στην κατηγορία «Έργο Ζωής» βραβεύονται προσωπικότητες οι οποίες επέδειξαν πολυετή και πολυσχιδή εθελοντική δράση και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια προσφέροντας υλική, πνευματική, ιατρική ή ηθική υποστήριξη στα παιδιά στο συνάνθρωπο σε ανάγκη και στην κατηγορία «Μάθημα Ζωής» βραβεύονται προσωπικότητες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που κατά την ίδια λογική, υπερβαίνουν το «εγώ» και προσφέρουν εθελοντικά στο «εμείς», αξιόλογο και διαχρονικό έργο, συμβάλλοντας στην κοινωνική αναγέννηση του τόπου.

Στα πλαίσια της τελετής των βραβείων, η Ένωση θα τιμήσει και τους χορηγούς που στήριξαν το έργο της, μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

Η τελετή των βραβείων θα λάβει χώρα, την Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 6:00 μ.μ., στην Παλαιά Βουλή, Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη.

Τα βραβεία θα απονείμει ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος και την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος κα. Σία Κοσιώνη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Μαρτίου 2012
Ώρα:
00:00