Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τελετή βράβευσης καλύτερων προτάσεων Make Innovation Work

20 Μαρτίου 2012 @ 00:00

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο μέσω της Επιτροπής Καινοτομίας, Εκπαίδευσης και Επιχειρηματικότητας, με την ουσιαστική συμβολή μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τον πρωτοποριακό παγκόσμιο διαγωνισμό με τίτλο Make Innovation Work.

Ο διαγωνισμός κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένος καθώς κατατέθηκαν 273 προτάσεις συνολικά από φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα, το εξωτερικό και την ευρύτερη Ελληνική Διασπορά.

Μέσα από τις διαδικασίες αξιολόγησης αναδείχτηκαν οι πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις αποδεικνύοντας ότι η χώρα μας διαθέτει σημαντικό και ελπιδοφόρο απόθεμα καινοτόμων και επιχειρηματικών μυαλών, το οποίο με την κατάλληλη υποστήριξη μπορεί να συνδράμει στην ανάπτυξη της χώρας μας.

Η προσπάθεια αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς διεξήχθη σε μία δύσκολη περίοδο για την Ελληνική Οικονομία, όπου αναζητούνται τόσο αποτελεσματικοί όσο και πρακτικοί τρόποι για την τόνωση της επιχειρηματικότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας.

Η βράβευση των καλύτερων προτάσεων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή στις 20 Μαρτίου 2012 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Μαρτίου 2012
Ώρα:
00:00