Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

H Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» σας προσκαλεί στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

26 Απριλίου 2012 @ 00:00

H Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» συμμετέχει & σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει η CAPITAL LINK με θέμα: «Η Κρίση ως Ευκαιρία για Αφύπνιση – ΕΚΕ: Πολυτέλεια η Αναγκαιότητα;» την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, στο ξενοδοχείο Hilton Athens Hotel.

Ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, Επιστ. Υπεύθυνος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα: «Αλληλέγγυα Οικονομία & Κοινωνικές Δομές: Η περίπτωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν τρέχοντα φλέγοντα ζητήματα όπως η περιβαλλοντική προστασία με έμφαση τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρίες, η βιώσιμη αρχιτεκτονική, η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, η αειφορική διαχείριση νερού, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, κ.α. Θα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες όπου θα παρουσιαστούν οι καλύτερες πρακτικές ανά κλάδο, ο ρόλος των social media στην επικοινωνία της στρατηγικής ΕΚΕ καθώς και πολύτιμες συμβουλές για τη συγγραφή απολογισμού.

Όπως και πέρυσι εκτός από ομιλίες και πάνελ με εκπροσώπους εταιριών, όσο και οργανώσεων, υπάρχει ειδικός χώρος φιλοξενίας ΜΚΟ και φορέων που θα γνωστοποιούν τα προγράμματα και τους στόχους τους παρουσιάζοντας το σχετικό υλικό, επιτυγχάνοντας έτσι ζωντανή και αντικειμενική αλληλεπίδραση όλων των Ενδιαφερόμενων Μερών ΕΚΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 09:30-10:00  Προσέλευση
  • 10:05-13:00  Πρωινές Συνεδρίες
  • 13:00-13:30 Επίσημη Ομιλία – κ. Robin Edme, Senior Advisor Responsible Finance – French Ministry of Ecology, Sustainable Development, Transport and Housing
  • 14:30-16:00 Απογευματινές Συνεδρίες
  • 16:00 Cocktail

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Απριλίου 2012
Ώρα:
00:00