Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα με θέμα: «Ενέργεια & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις και Προοπτικές στην Ελλάδα»

23 Απριλίου 2012 @ 00:00

%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1 Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012, 18:00-21:00
Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα


Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – MBA International

Το πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ενέργεια & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις και Προοπτικές στην Ελλάδα», την Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Δρ Γιάννης Μανιάτης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μιλήσει για τις προοπτικές του ενεργειακού τομέα στην  Ελλάδα καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την εξόρυξη και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο. Εξέχοντες ομιλητές από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα θα συμμετάσχουν στο συνέδριο, όπως ο Καθηγητής κ. Γιώργος Ιωάννου, Πρόεδρος του προγράμματος MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Δημήτρης Γεωργαντώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της HERON Α.Ε., ο Δρ. Δημήτρης Δημητρίου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, ο κ. Γιώργος Σπύρου, Εντεταλμένος Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. ΤΕΡΝΑ Ενεγειακή, ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Ventures και η κ. Μαρία Καρτάλου, Σύμβουλος της Boston Consulting Group.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του MBA International κ. Γιώργο Ιωάννου, «Η ενέργεια είναι η κινητήριος δύναμη κάθε οικονομίας, η αναγκαία βάση για την ανάπτυξη κάθε κοινωνίας». Το Energy Club του MBA International του ΟΠΑ, στην πρώτη γραμμή των ενεργειακών εξελίξεων, διοργανώνει την ημερίδα «Ενέργεια & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις και Προοπτικές στην Ελλάδα», με σκοπό να φέρει σε επαφή στελέχη του ενεργειακού τομέα, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκή κοινότητα, και να προάγει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σχετικά με τις προοπτικές του ενεργειακού τομέα στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα συζητήσουν για θέματα όπως η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, το μέλλον της αγοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι προοπτικές εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ενέργεια στις μεταφορές, οι επενδύσεις και χρηματοδότηση ενεργειακών έργων κ.α.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012, ώρα 18:00-21:00, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic (οδός Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένο το πρόγραμμα της ημερίδας (στην αγγλική γλώσσα).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επικοινωνήστε:
  • E-mail: imbaenergyclub@aueb.gr
  • Tηλ.: 697 441 2324Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος EuroCharity

Καθ. Γ. Ιωάννου, Πρόεδρος MBA International

Γ. Μανιάτης, πρώην Υφυπουργός Π.Ε.Κ.Α.

Δημήτρης Γεωργαντώνης, Heron Α.Ε.

Γιώργος Σπύρου, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Α.Ε.

Δρ Δημήτρης Δημητρίου, Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Απριλίου 2012
Ώρα:
00:00