Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Καθαρισμός και Ανάπλαση Αττικό Άλσος

29 Απριλίου 2012 @ 00:00

Η INTERAMERICAN σε συνεργασία με τη ΜKΟ «Ελλάδα Καθαρή» και τον Δήμο Αθηναίων σας προσκαλούν σε εθελοντική φύτευση και καθαρισμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ. στα Τουρκοβούνια.

Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να γίνει:
Μέσω Γαλατσίου: Ανεβαίνουμε τη Λεωφόρο Γαλατσίου συνεχίζουμε στην Λεωφόρο Πρωτοπαπαδάκη και  στο τέρμα της, στρίβουμε δεξιά. Στο τέρμα του δρόμου η πορεία μπορεί να γίνει είτε δεξιά είτε αριστερά. Εμείς στρίβουμε αριστερά και βρισκόμαστε στον περιφερειακό στους πρόποδες του λόφου (οδός Αετοφωλιάς). Στο πρώτο στενό στρίβουμε δεξιά (υπάρχει ταμπέλα που λέει προς ZARIFO), περνάμε το αθλητικό κέντρο (που βρίσκεται στα αριστερά του δρόμου) και το θερινό κινηματογράφο. Στη δεξιά μεριά βρίσκεται η είσοδος της καφετέριας Zafiro.

Από τη λεωφόρο Κηφισίας (Στο ύψος του Γηροκομείου – διασταύρωση με Κατεχάκη): Ανεβαίνουμε την οδό Μουσών και στο τέρμα του δρόμου στρίβουμε αριστερά στην οδό Περρίκου. Προχωράμε ευθεία και στο δεύτερο φανάρι στρίβουμε δεξιά (υπάρχει πινακίδα που λέει προς Γαλάτσι) και βρισκόμαστε στον περιφερειακό του Πολυγώνου (οδός Βριλησσού που στη συνέχεια γίνεται Καρπενησιώτη). Προχωράμε ευθεία και στρίβουμε αριστερά στο δεύτερο στενό. Προχωράμε ευθεία και βρίσκουμε την καφετέρια Zafiro στα αριστερά μας.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή:
  • Χρύσα Ελευθερίου: eleftheriouch@interamerican.gr

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένη τη σχετική πρόσκληση.



Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Απριλίου 2012
Ώρα:
00:00