Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πολυσυνέδριο Capital + Vision

28 Σεπτεμβρίου 2012 @ 00:00 - 30 Σεπτεμβρίου 2012 @ 00:00

%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-capital-vision
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο»,
η πύλη Capital.gr και η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.
με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την οργάνωση του
Capital + Vision

28-30 Σεπτεμβρίου, 2012
Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών

Το πολυσυνέδριο Capital + Vision επιχειρεί το πάντρεμα της επιχειρηματικότητας με το  όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας και το πετυχαίνει με την κινητοποίηση που δημιουργεί η συμμετοχή δεκάδων φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), επιχειρήσεων και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Περισσότεροι από 30 διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στις συνεδριακές εκδηλώσεις καθώς και το επιχειρηματικό Δείπνο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του 3ήμερου πολυσυνεδρίου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των οργανωτών θα καλύψει καίρια θέματα της οικονομίας, των επενδύσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το Συνεδριακό Πρόγραμμα με τους μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένους ομιλητές.

Περισσότεροι από 35 φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και επιχειρήσεις έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σε παράλληλες εκδηλώσεις προσκαλώντας τους συνεργάτες και πελάτες τους σε ημερίδες, συζητήσεις και παρουσιάσεις, μεταξύ των οποίων το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και πολλά άλλα.

Μέγας Χορηγός: Allianz
Χορηγοί: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, DHL, EZA, Superfast Ferries
Χορηγός Επικοινωνίας: Καθημερινή, ΣΚΑΪ

Επισκεφτείτε το site: www.capitalvision.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε με τοΕλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ.: 210 641 9000, fax: 210 644 5175, Ε-mail: m.chlorou@mail.ahk-germany.de.




Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Σεπτεμβρίου 2012 @ 00:00
Τέλος:
30 Σεπτεμβρίου 2012 @ 00:00