Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση «EuroCharity Yearbook 2011/12» στις Βρυξέλλες

29 Οκτωβρίου 2012 @ 00:00

eurocharity-yearbook-2011-12-leadership-for-sustainability

Έναρξη λειτουργίας νέου γραφείου στις Βρυξέλλες

Η EuroCharity, μετά την επιτυχία της πρώτης παρουσίασης της διεθνούς έκδοσης «EuroCharity Yearbook 2011/12 – Leadership for Sustainability» στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη δεύτερη παρουσίαση στις Βρυξέλλες.

Η παρουσίαση της σημαντικής αυτής έκδοσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012, ώρα 10:00-13:00, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (κτίριο Paul-Henry Spaak, 4ος όροφος, αίθουσα P05B001).

Όλοι οι φιλοξενούμενοι συγγραφείς και οι συμμετέχοντες στο «EuroCharity Yearbook 2011/12 – Leadership for Sustainability» από 17 χώρες, θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να παρουσιάσουν τη δική τους συνεισφορά στη δημιουργία της έκδοσης. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, επιχειρηματικοί ηγέτες, Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέλη διεθνών ΜΜΕ και άλλοι stakeholders.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Antonio Tajani, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επίτροπος Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας, έχει συγγράψει ένα από τα βασικά άρθρα στη συγκεκριμένη έκδοση.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του μέλους του Ευρωκοινοβουλίου κ. Σπύρου Δανέλλη, από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η EuroCharity θα ανακοινώσει επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την επίσημη έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της στις Βρυξέλλες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και μόνο με την επίδειξη πρόσκλησης. Παρόλα αυτά, συνιστάται έγκαιρη εγγραφή λόγω των περιορισμένων θέσεων και για λόγους ασφαλείας.

Παρακαλώ εγγραφείτε μέσω E-mail: info@eurocharity.org.Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Οκτωβρίου 2012
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: