Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνής Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα

1 Οκτωβρίου 2012 @ 00:00 - 14 Οκτωβρίου 2012 @ 00:00

%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1
1-14 Οκτωβρίου 2012
Δράπανος, Χανιά, Κρήτη

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Βιώσιμης Ανάπτυξης (EΣA), η πρώτη στην Ευρώπη, αποτελεί ένα συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας και εδρεύει στην Κρήτη. Πρόκειται για διεθνές κέντρο για τη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) με στόχο την εκπαίδευση και έρευνα στους τομείς της ηγεσίας (leadership) και διοίκησης αειφόρων επιχειρήσεων.

Το μοναδικό αυτό κέντρο εκπαίδευσης για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα έχει χτιστεί με γνώμονα τη βιώσιμη δόμηση και τον καλαίσθητο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και λειτουργεί αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ο χώρος, προσεκτικά επιλεγμένος, βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό αρχαίο ελαιώνα με έκταση 8 στρεμμάτων στο ορεινό κρητικό χωριό του Δράπανου. Ο λόφος του Δράπανου (γνωστός και ως Δραπανοκεφάλα) εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων Περιοχών Φύση 2000 με στόχο την προστασία και διατήρηση της φυσική ομορφιάς, της χλωρίδας και πανίδας για τις επόμενες γενιές.

Τα οικολογικά κτίρια της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Βιώσιμης Ανάπτυξης περιλαμβάνουν το πρωτοποριακό οικολογικό κέντρο εκπαίδευσης και τον ξενώνα (αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2013). Το συνεδριακό κέντρο περιλαμβάνει αίθουσα σεμιναρίων και τραπεζαρία χωρητικότητας 50 ατόμων, και ξενώνα 10 δωματίων για τα πολυήμερα εργαστήρια και τις συναντήσεις στελεχών (executive retreats).

Η Ακαδημία έχει σχεδιαστεί ώστε να εναρμονίζεται με το φυσικό τοπίο και οι εξωτερικοί εκπαιδευτικοί χώροι να συνδέουν το οικολογικό κτίριο με το φυσικό περιβάλλον. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι δίνουν την αίσθηση μιας φυσικής «αγοράς», τόπου μάθησης και συζήτησης.

Η European Sustainability Academy σας προσκαλεί στην εναρκτήρια Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα στο νέο όμορφο και οικολογικό διεθνές κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης για την ηγεσία και διοίκηση Βιώσιμων επιχειρήσεων, που θα λάβει χώρα 1-14 Οκτωβρίου 2012 στην Κρήτη.

Κόστος Συμμετοχής
100 ευρώ για τις κρατήσεις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου
150 ευρώ για τις κρατήσεις μετά τις 15 Σεπτεμβρίου

Το κόστος καλύπτει τη συμμετοχή για 1 άτομο / εργαστήριο / ημέρα (συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά από και προς την ΕΣΑ, μεσημεριανό, καφές, τσάι και σνακ και πρόσβαση σε υλικό και εργαλεία που θα προκύψουν από τη διάσκεψη).
Η Ανταλλαγή υπηρεσιών ή αγαθών ίδιας αξίας.

Μειωμένο κόστος 50 ευρώ/ημέρα για άτομα από οργανισμούς που θα προσφέρουν κατάλληλα παραδείγματα βιώσιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μελέτη περιπτώσεων. Ειδική έκπτωση για φοιτητές και άνεργους. Παρακαλούμε ρωτήστε μας σχετικά.

Παρακαλούμε όπως βρείτε τη συνημμένη φόρμα κράτησης και τη στείλετε συμπληρωμένη στο: bookings@eurosustainability.org για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Διάσκεψη μπορείτε να βρείτε εδώ.


Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Οκτωβρίου 2012 @ 00:00
Τέλος:
14 Οκτωβρίου 2012 @ 00:00