Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο του Ethical Corporation στο Λονδίνο: «6th Annual CR Reporting and Communications Summit»

20 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00 - 21 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00

20-21 Νοεμβρίου
Thistle Marble Arch
, Λονδίνo

Οι M&S, BMW, BAA, Bloomberg, GRI, Nordea και Pirelli μοιράζονται τις εμπειρίες του σχετικά με την εμπλοκή  των ενδιαφερόμενων μερών.

Ανώτερα  στελέχη από ηγετικές επιχειρήσεις  θα  συναντηθούν  στο Λονδίνο στις 20 και 21 Νοεμβρίου για να ανταλλάξουν καλές πρακτικές σχετικά με το πώς δημιουργείται μια καινοτόμα στρατηγική απολογισμού και επικοινωνίας που δεν θα βασίζεται αποκλειστικά στην έκδοση ενός κοινωνικού απολογισμού.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν πως ενώ η έκδοση ενός ετήσιου κοινωνικού απολογισμού είναι σημαντική, αυτή αποτελεί μια μόνο μέθοδο εμπλοκής των ενδιαφερόμενων μερών. Οι κανόνες εμπλοκής εξαρτώνται από τα ενδιαφερόμενα μέρη. Οι καταναλωτές για παράδειγμα, είναι απίθανο να έχουν ακούσει, πόσο μάλλον να έχουν διαβάσει, έναν κοινωνικό απολογισμό.

Η φετινή συνάντηση του Ethical Corporation με τίτλο, «6th Annual CR Reporting and Communications Summit» θα έχει μια συνεχή ροή ομιλητών υψηλού επιπέδου από εταιρείες όπως οι WarburtonΆs, InterfaceFLOR, BMW, Pirelli, International Post Corporation, BAA, Caesars Entertainment, Bloomberg και άλλες. Μέσα σε αυτές τις δύο πλήρεις ημέρες, οι ομιλητές θα αναδείξουν και θα προβάλουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν τόσο μέσω ενός απολογισμού για την  ΕΚΕ, και όχι απλά μέσω ενός έντυπου κοινωνικού απολογισμού. όσο και μέσα από το μεγάλο φάσμα εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών στην αειφορία.

Τα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνουν: πώς χρησιμοποιούνται τα social media για την εμπλοκή  των καταναλωτών  με την ΕΚΕ, και πώς μπορεί να αποκλιμακωθεί μια θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πώς ενσωματώνονται οι επιδόσεις των προμηθευτών στον κοινωνικό  απολογισμό, οι μελλοντικές εξελίξεις γύρω από τους απολογισμούς  όπως το G4 και τους ενοποιημένους απολογισμούς , πώς μπορούν να εμπλακούν με διαφάνεια οι σχολιαστές των απολογισμών και τέλος, η σημασία της χρήσης ηθικών και αειφόρων μηνυμάτων ώστε να ενισχυθεί η φήμη των ενδιαφερομένων μερών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι σύνεδροι θα κληθούν να χειριστούν ζωντανά ένα «show τύπου X-Factor για απολογισμούς ΕΚΕ», όπου τρεις επιλεγμένοι απολογισμοί θα σχολιαστούν στη σκηνή.

Το Συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για πάνω από 150 συνέδρους που εργάζονται και ειδικεύονται σε θέματα απολογισμών ΕΚΕ και επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση θα βρείτε εδώ.
Για να πετύχετε έκπτωση GBP 150 στο κόστος συμμετοχής χρησιμοποιήστε τον κωδικό HL150 εδώ.

Η Ethical Corporation παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε θέματα βιωσιμότητας σε περισσότερες από 3.000 πολυεθνικές εταιρείες κάθε χρόνο. Παρέχουμε αντικειμενική ανάλυση στις εκθέσεις  μας, νέα, εκδηλώσεις και ενημερώσεις για την ΕΚΕ. Η Ethical Corporation εκδίδει το ηγετικό περιοδικό και ιστοσελίδα για την υπεύθυνη επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Steven Wilding
Conference Director
Ethical Corporation
Τηλ.: +44 207 375 7226
E-mail: steven.wilding@ethicalcorp.com

Πηγή: CSRhellas.org.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00
Τέλος:
21 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00