Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7η Διεθνής Έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2012

1 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00 - 4 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00

7%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-energy-photovoltaic-2012

 Δυναμικό παρόν δίνουν οι εκθέτες της  Διεθνούς Έκθεσης
ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2012

1-4 Νοεμβρίου 2012
Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo
(Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 7ης Διεθνούς Έκθεσης ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2012 η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1-4 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo. Kαταξιωμένη πλέον, όχι μόνο στην Ελληνική αγορά αλλά και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παραμένει, παρά την πραγματικά δύσκολη πολιτικά και οικονομικά συγκυρία, στη κορυφή σαν η μεγαλύτερη αμιγής έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και τις ΑΠΕ στην Ελλάδα.

Με σεβασμό στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και στις δυσκολίες που έχουν οι εκθέτες μας, αντιμετωπίζουμε επιτυχώς τα όποια εμπόδια και θα διοργανώσουμε μια έκθεση που πραγματικά θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για τους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους διοργανωτές.

Με επιβεβαιωμένες περισσότερες από 170 συμμετέχουσες εταιρίες και το ενδιαφέρον της αγοράς αυξανόμενο, η Έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2012 θα έχει την ίδια μεγάλη επιτυχία που είχαν και οι προηγούμενες διοργανώσεις της.

Οι σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν θα επισφραγίσουν την επιτυχία της διοργάνωσης.

Βρείτε ΕΔΩ το flyer της έκθεσης.

7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ENERTECH

Oι εταιρίες LEADEREXPO-LEADERTECH παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2012, θα διοργανώσουν, με την συνεργασία του Ε.Β.Ε.Α το 7ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH 2012 με θέμα: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕ & ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

Την Επιστημονική διοργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το Ε.Β.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Κ. Μίχαλο.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να ενημερώσει την αγορά και τους εκπροσώπους του Δημοσίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιστημονικού κόσμου για τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και τα πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία, από την διείσδυση των Α.Π.Ε. αλλά και τις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα. Με τη δυναμική συμμετοχή της Οργανωτικής Επιτροπής και των έμπειρων στελεχών του Ε.Β.Ε.Α και των εταιριών LEADEREXPO-LEADERTECΗ, το Συνέδριο θα αποτελέσει πόλο έλξεως όλων όσων ασχολούνται με τις Α.Π.Ε. και την Ενέργεια.

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί του ενεργειακού κλάδου καθώς και του κλάδου των ΑΠΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι κ.κ.:
  • Wolfgang Dold, Πρέσβης της Γερμανίας
  • Joseph Joseph, Πρέσβης της Κύπρου
  • Kerim Uras, Πρέσβης της Τουρκίας
  • Colin Stanbridge, Διευθύνων Σύμβουλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.leaderexpo.gr/el/node/704.Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00
Τέλος:
4 Νοεμβρίου 2012 @ 00:00