Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τελετή απονομής HR Excellence Awards (Αριστεία Ανθρώπινου Δυναμικού)

23 Οκτωβρίου 2012 @ 00:00

%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ae%cf%82-hr-excellence-awards-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9
Η τελετή απονομής των HR Excellence Awards θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Τα Αριστεία Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν σκοπό να ενθαρρύνουν και να στηρίξουν έμπρακτα όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου θα εντοπίζονται, θα αναδεικνύονται, θα δημοσιοποιούνται και θα επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, μέσω αυτής της διοργάνωσης, θέλει να αναδείξει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται με επιτυχία και έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, κοινωνία κ.ά.

Οι υποψηφιότητες για τα HR Excellence Awards 2012 περιλαμβάνουν προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν ή ολοκληρώθηκαν από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα.

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν οι υποψήφιες επιχειρήσεις είναι οι εξής:

1.    Τεχνολογία στο HR (HR Technology)
2.    Διαχείριση Ταλέντων (Τalent Management)
3.    Εργασιακό περιβάλλον, ψυχική υγεία και ασφάλεια (Workforce Wellness, Health and Safety in the Working Environment)
4.    Καινοτομία στο HR (Innovation in HR)
5.    Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Training and Development)

Οι πρακτικές που θα βραβευθούν προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα συνολικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση στον τομέα διοίκησης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας και σκληρής δουλειάς για την υλοποίηση επιτυχημένων πρακτικών στο συγκεκριμένο χώρο.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Eurobank Business Services, Manpower Group και Scan Information Systems.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Πανακάκη στην ΕΕΔΕ, τηλ: 210 211 2000 (εσωτ. 713), fax: 210 211 2020, Ε-mail: ima@eede.gr, Web sites: www.eede.gr και www.hrea-eimad.gr.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Οκτωβρίου 2012
Ώρα:
00:00